arrow_upward

Du er her: Forside > København NV > Eventbyen

Selskabslokale

Eventbyen

FEST HOS EVENTBYEN

Team Building - Personale- og sommerfest - Receptioner - Julefrokoster – Temafest - Konference - Fødselsdage - Bryllup - Konfirmationer.

 

- alt under et tag

Hver dag er en fest og her hos Eventbyen elsker vi enhver anledning til at fejre nogen og noget. Det kan være et bryllup, en fødselsdag, et jubilæum eller bare en samling af familie og venner.

Uanset anledningen kan I være sikre på, at arrangementet bliver husket, og at alt det praktiske klapper – fra start til slut. I kan med vores populære program, der tilbyder alt under samme tag, få en gennemført og sjov oplevelse til den næste FEST der skal holdes. Vi kan tilbyde plads helt op til 150 spisende gæster. Mindre fester skærmer vi af, så hygge kan brede sig. Kæmpe storskærm til filmvisning, og 9 indendørs golfsimulatorer som en frisk og anderledes opstart af din fest. Simulatorerne kan også vise dannebrog ved fødselsdage, glødende pejselook under middagen så man bliver helt varm om hjertet og flowerpower når diskoteket spiller derudad.  Vi har fine menuer, buffeter, vælg én fra kortet eller sammensæt jeres helt egen. Gode vine fra verden over i flere prisklasser og skønne drinks / kolde fadbamser. Vi tilbyder professionel vejledning til menu-sammensætning, bordpynt og vin til enhver begivenhed i Eventbyen.

PLANLÆGNING

Vi står for alt hvad der har med planlægning af festen. I kommer med jeres ønsker og sammen finder vi den perfekte match til lige jeres fest.

Skal firmafesten indeholde en sjov happening, skal brylluppet peppes op med et live band eller skal den seriøse konference afbrydes med en mindre aktivitet, så kan vi hjælpe med al slags underholdning til alle former for arrangementer – store som små.

Vi har god erfaring og en bred vifte af samarbejdspartner indenfor live band, loungemusik, underholdning, festtjener, dj, danseundervisning og bartender. Jukebox, samt karaoke maskiner.

Skulle I have andre ønsker som så skyd løs og vi finder det.

Vi afholder ikke undomsfester!!!

Eventbyen

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Eventbyen ved at bruge kontaktformularen herunder.

Det er desværre ikke tilladt for disse lokaler.

Andre selskabslokaler i området

Rabarbervej 2, 2400 København NV
Selskabslokale

Vandværket

FEST PÅ VANDVÆRKET - Sommerfest - Julefrokost - Konference - Bryllup - Konfirmation - Fødselsdage...

Rabarbervej 2, 2400 København NV
Se detaljer
Ørnevej 33 st, 2400 København NV
Selskabslokale

Happy Feet Studio I/S

Lej vores fine dansestudie til din fødselsdagsfest, familie- eller firmaevent. Kontakt os og få...

Ørnevej 33 st, 2400 København NV
Se detaljer
Eventbyen
Hvidkildevej 64
2400 København NV
Vis telefonnummer
Vis email
Besøg hjemmeside
Husk at oplyse at du har set lokalet på Selskabslokaler.dk
KategoriSelskabslokale
KapacitetOp til 150 gæster