The Plant

Raffinaderivej 22, 2300 København S
Raffinaderivej 22, 2300 København S · Se på kort
Selskabslokale
Selskabslokale

Beskrivelse

Den gamle fabrik på Raffinaderivej 22 er blevet omdannet til et råt men eksklusivt event venue, bestående af neutrale og fleksible rammer med velovervejede detaljer.

The Plant præsenterer den ideelle platform til at designe det skræddersyede univers.

Venue:

Med lys, lyd og unik rumdeling kan vores main venue på mere end 1000m2 danne ramme for enestående oplevelser.

I venuet bliver du mødt af et stort, lyst og åbent rum med mere end 7 meter til loftet. Fra de store og smukke vinduespartier fra den tilstødende private have, falder lyset smukt ind på det rustikke betongulv. Her er plads til noget helt specielt. Med sine imponerende 1000m2 kan venue rumme mere end 950 personer. I loftet er monteret sofistikerede lys- og lydsystemer, så rummet kan blive badet i farver og lyde der skræddersyet til eventet. Her er det kun fantasien der sætter grænser. 

Langs de rå betonspær er trukket gardiner der falder helt ned til gulvet. Med gardinerne er det muligt at opdele det gigantiske venue i flere mindre intime rum og universer, så man således kan lade gæsterne bevæge sig fra det ene univers til det andet med blot få skridt. Venuet er ydermere udstyret med Nordens største privatejede LED skærme der måler hele 6x3 m. Med kalorifere varme i venuet er du altid sikret en behagelig rumtemperatur uagtet årstid. 

Foruden unikke fysiske rammer huser venuet også den ideelle setting for opsætningen af digitale konferencer og livestreaming.

Venuet er ideelt til:

- Konferencer
- Award- og prisuddelinger
- Produkt- og bil lanceringer
- Koncerter
- Kunstudstillinger og firmaarrangementer i alle former og farver.

Uanset hvad opgaven måtte indebære er vores team af event-specialister klar til at skabe mindeværdige oplevelser!

Tårnet

I Tårnet har vi bevaret den rå og autentiske atmosfære fra den gamle fabrik, der hermes skaber rammen for et helt unikt visuelt univers indhyllet i eventyrlige stålkonstruktioner. 

Kigger du op, vil du se en uendelig labyrint af trapper og spær. Et rum der synes uden loft der fortsætter i det uendelige. Tårnet kan med sine 572 kvm og mere end 28 meter til loftet, have plads til 570 personer på grundplan. Med vores lys- og lyd installation fra vores samarbejdspartner, Creative Technology, kan vi skabe skræddersyede stemninger, der kan skabe idylliske og romantiske universer med en eventyrlig kontrast til den industrielle verden. 

Tårnets oprindelige stålkonstruktioner og gamle maskiner er genanvendt i forvandlingen for at bevare en rå og autentiske atmosfære. De store betonsøjler bærer stadig præg af deres patina mærker og er med til at tilføje en rå stemning i rummet. 

Ønsker du et udendørs miljø til dit event, kan Tårnets bagside åbnes op til en privat vej der er ideelt til at placere foodtrucks og telte. På første etage finder du 6 unisex toiletter, så dine gæster ikke skal gå så langt. 

I Tårnet bliver der skabt oplevelser som vi ikke er i tvivl om alle gæster vil huske for altid. 

The Plant har bl.a. disse unikke fordele:

1. Neutrale og fleksible rammer der kan skræddersyes præcis efter ønske og budget

2. Frit valg af leverandører

3. En unik stemning funderet i de rå stålkonstruktioner og eksklusive moderne detaljer

4. Lokalerne kan lejes hver for sig eller samlet

Skræddersyede løsninger I The Plant har vi et evigt ønske om at skræddersy unikke løsninger til vores kunder og deres gæster. Vi har samlet et hold af specialister indenfor eventmanagement, projektledelse og medieteknik der i fællesskab tilbyder indsigter der sikrer at vores tre etagers store venue bliver udnyttet på bedst mulig vis. Derfor tilbyder vi også et helt frit og ganske fleksibelt valg af leverandører i The Plant. Dog anbefaler vi gerne vores foretrukne samarbejdspartnere, hvem vi mener leverer høj kvalitet – og som er vant til at arbejde i The Plant’s unikke men utraditionelle rammer.

Unik erfaring skaber unikke muligheder The Plant kan lejes som tomme lokaler, men vores kreative event managers kan også hjælpe med at planlægge og afvikle hele eller dele af jeres arrangement, herunder; konceptudvikling, budgettering, produktionsplanlægning, etablering af kontakt til leverandører, personalehåndtering, planlægning af underholdning, mm.

Lokalerne er mulige at leje hver for sig, eller som et samlet.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Raffinaderivej 22, 2300 København S

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende