Restaurant Kareten

Hollænderdybet 1, 2300 København S
Hollænderdybet 1, 2300 København S · Se på kort
Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

Kareten har til huse i en historisk bygning med højt til loftet. Der er 4,56m helt nøjagtigt og med de imponerende marmorsøjler er det en særlig atmosfære, man træder ind til, når man besøger stedet. I restaurant Karetens dansk/franske køkken holdes de danske madtraditioner i hævd. Dette fordi Kareten føler, at den gode danske mad hastigt er ved at vige til fordel for udenlandske tendenser. Kareten er mere end et spisested. Den uforlignelige whiskybar med 50 forskellige skotske single malts, hvoraf de fleste er mindst 12 år, giver mulighed for unikke smagsoplevelser. Kareten har således gennem en årrække afholdt whisky- og romsmagninger, og nu kan Kareten, grundet deres store udvalg af danske og udenlandske øl, der har vundet 'De Danske ølentusiasters' anerkendelse, også tilbyde temaaftener ølsmagning. Med Karetens ideelle beliggenhed i starten af Amager og de charmerende lokaler, er Kareten det oplagte valg, når festen skal holdes og huskes.

Lokaler: Restauranten ca. 50 pers. Salen: ca. 60 pers. Nilfisken: ca. 100 pers Lille sal: ca. 30 pers.

Køkken: Traditionelt Dansk og en smule Fransk

Handicapforhold: Ingen trapper, brede indgange samt gode toiletforhold

Transport/parking

Tæt på Amagerbrogade: 5A, 250S, 350S. 5 min. fra Amagerbro Metro til fods. Underjordisk parkering / Under Elmene, med plads til 240 biler.

Du kan på hjemmesiden www.kareten.dk se forskellige forslag til afholdelse af jeres fest. Skriv til info@kareten.dk og få svar på dine spørgsmål

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Hollænderdybet 1, 2300 København S

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende