KARGO NORDHAVN

Selskabslokale
Selskabslokale

Beskrivelse

Et moderne eventlokale i hjertet af Nordhavn. 

Hold jeres næste event, fest eller konference i vores rustikke lokaler med tilhørende gård,  professionel bar, personale, lyd og lysanlæg.  Vi kan afholde alt fra fødselsdage til firmaevents, julefrokoster, møder, konferencer etc. Lokalet kan indrettes efter behov med borde, beerpong, seatings osv.  Der er en ubemandet garderobe som frit kan benyttes.

Vi tilbyder blandt andet: - Firmafester - Fødselsdage - Fester - Bryllupper - Konferrencer - Middage - Lanceringer - Events - Møder   

Åbningstider muligt helt til kl 05:00.  Vi har fuldt produktionskøkken og personale til alt fra dørmand, tjener, bartender, garderobe, kok. Musik og lysanlæg er allerede installeret og kan frit afbenyttes hvis dette vælges.  

Der er gratis parkering, 3 minutters gang fra Metrostation og 5 minutter på cykel fra Nordhavn Station. 

Du finder Kargo centralt på Nordhavnen. De har stor ekspertise i at holde alle former for møder, kurser og konferencer og vil naturligvis glædelige sørge for, at I får en god oplevelse på stedet.

Kargo skræddersyer arrangementet efter dine behov og ønsker, og kan hertil tilbyde et lokale, som kan rumme op til 320 stående personer. Derudover står personalet naturligvis også klar med praktisk assistance, såfremt du ønsker dette. 

Forplejning:

Med et møde, kursus eller konference på Kargo vil I få muligheden for at læne jer tilbage og nyde en dag i skønne omgivelser væk fra kontoret. Stedets dygtige kokke og personale sørger for, at I ikke kommer til at mangle noget i løbet af dagen. De sammensætter glædeligt en skøn forplejning til jeres arrangement, hvortil I naturligvis er velkommen til at sætte jeres eget præg på menuen i form af særlige ønsker og behov.Kaffen kommer fra eget kafferisteri i gården. 

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Skudehavnsvej 13, 2150 Nordhavn

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende