Pakhus11 - København Ø

Dampfærgevej 4, 2100 København Ø
Dampfærgevej 4, 2100 København Ø · Se på kort
Selskabslokale
Selskabslokale

Beskrivelse

Rå, charmerende og fuld af muligheder

Pakhus11 er noget helt specielt og et oplagt venue, hvis du skal arrangere et event, der står ud fra mængden og går over i historien. Vi huser alt fra receptioner og julefrokoster, til produktlanceringer, modeshows, konferencer og brylluper.

Pakhus11 er et råt og historisk venue med meget fleksible rammer, der giver god plads til kreativitet og skræddersyede events. Huset har flere afdelinger og kan således rumme events i alle former og størrelser. Vores to lokaler er nænsomt opdateret med respekt for husets oprindelige originalitet og historie. Vi kalder stilen ”rå elegance”. 

PAKHUS11 er centralt beliggende ved Amerikakaj få meter fra havnekanten. Der er 100 meter til nærmeste busstoppested og under 10 minutters gang til Østerport Station. 

PAKHUS11 blev oprindeligt bygget som elektrisk centralstation i 1894. Bygningen overgik senere til pakhus. I 1994 blev bygningen fredet og har siden huset arrangementer. Gennem årene er pakhuset nænsomt renoveret med respekt for de originale detaljer. De gamle kraner hænger således stadig i loftet, og fra de store gulv til loft vinduer er der en smuk udsigt til havnen. 

Må vi lægge hus til din næste event?

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Dampfærgevej 4, 2100 København Ø

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende