Madklubben Østerbro

Østerbrogade 79, 2100 København Ø
Østerbrogade 79, 2100 København Ø · Se på kort
Selskabslokale
Selskabslokale

Beskrivelse

Madklubbens selskabslokaler i København

Madklubben Østerbro finder du på Østerbrogade i den smukkeste Art Deco-bygning lige ved Østerbro Stadion og blot fem minutters gang fra Trianglen. I køkkenet er der kun ét dogme, og det er velsmag, som du kan nyde i vores smukke omgivelser. Madklubben Østerbro er stedet, uanset om formålet er en hyggelig oplevelse på en helt normal hverdagsaften eller en imponerende night out, der hurtigt kan piftes op i vores cocktailbar. I de smukke lokaler får du fantastiske forudsætninger for det perfekte arrangement.

På Madklubben Østerbro har vi først og fremmest et stort, fantastisk lokale, Guldsalen, som egner sig perfekt til det private arrangement eller forretningskonferencen. Guldsalen ligger i forlængelse af restauranten, som findes på første sal og i direkte forbindelse til køkkenet på Madklubben Østerbro. Her er højt til loftet, sildebensparket og masser af ovenlys fra himlen over Østerbro. Guldsalen kan rumme mellem 40-65 personer.

Hvis I blot ønsker at sidde afskærmet fra de andre gæster, men stadig i forlængelse af restauranten, kan vi tilbyde vores semi-private område, Orangeriet. Området ligger i forlængelse af det åbne køkken og kan rumme op til 100 gæster.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Østerbrogade 79, 2100 København Ø

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende