Trine Hahnemann åbnede i februar 2018 dørene til Hahnemanns Køkken midt på den smukke Skt. Kjelds Plads på Østerbro. Pladsen er det nye klimakvarters grønne hjerte og et byrum, hvor naturen får lov til at brede sig.
Hahnemanns Køkken har Guldmærket i Økologi, og rummer økologisk bageri, konditori, kaffebar, spiseri, kokkeskole og eventspace. Stedet bygger på Trines og hendes internationale teams store kærlighed til mad, sæsonens råvarer og det gode håndværk.
Trine er stor fortaler for "fra jord til bord"-filosofien, og Hahnemanns Køkkens leverandører er derfor primært lokale økologiske landbrug og gårde, heriblandt Stensbølgaard. På Spiseriets menu vil du også kunne se årstiderne skifte, og råvarerne vil altid afspejle sæsonens råvarer.
Vi har 3 rum, det "lille" hvor der kan sidde op til 20 personer, Spiseriet hvor der kan sidde op til 80 personer og så er der kælderen hvor der kan sidde op til 100 personer.
Vi kan huse alt fra receptioner, frokoster, bryllupper til firmamiddage. Har bevilling til kl. 02 og der er Metro i gå afstand.