Restaurant Allegade 10

Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

Velkommen til Restaurant Allégade 10

En af Københavns og Frederiksbergs ældste restaurant fra år 1780 med selskabslokaler, finder man på Frederiksberg i gå afstand fra centrum, tivoli og zoologisk have. Der er restaurant, bar og cafe med gårdhaver, pool og bordfodbold. Vi råder over 4 selskabslokaler op til 150 kuverter, 2 gårdhaver og 2 terrasser og mini hotel zimmer/room som kan lejes til rimelig pris.

Restauranten og selskabslokaler bærer museumspræg og er dekoreret med danske konger og dronninger samt en lille bid af Danmarks historien. Går man en tur i gårdhaven er det som at komme tilbage i tiden. Rejseselskaber, busselskaber, og grupper er velkomme. Vi har et stort ala carte kort med danske retter, smørrebrød, cafe retter, 2 og 3 retters menuer til rimelige priser. Skal I holde generalforsamling, konferencer, møder eller kurser kan vi altid lave en samlet pakke der passer dem, med eller uden overnatning.

Vores speciale er familie fester, små som store bla.: barnedåb, navngivnings-, konfirmations-, forlovelses-, eller studenterfester. Samt fødselsdage, jubilæum receptioner, brunch og bryllup. Vi har også nogle gode tilbud til firmafester, skovture, have, grill og sommerfester, mortensaften, Sankt Hans aften, julefrokost, juleaften og nytårsaften.

Vi ønsker jer en god fest hvad enten i holder den her eller andet sted.

Med Venlig Hilsen Restaurant Allégade 10 2000 Frederiksberg.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Allegade 10, 2000 Frederiksberg

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende