Alléenberg

Bar
Bar

Beskrivelse

Vi afholder fødselsdag, jubilæum, bryllup, firmafest, julefrokost, poesiaften, sangklub, gravøl osv.

Vi kan arrangere alt det praktiske med hensyn til lokaler, mad, drikke, musik og professionel servering.

Stedet har ligget der i sin nuværende form siden 1924, men det oprindelige Alléenberg lå et helt andet sted. Strækningen på Frederiksberg Allé mellem Amicisvej og Dr. Priemés Vej udgjorde tidligere det gamle forlystelsesetablissement "Alléenberg".

Omkring ved nutidens nr. 74-76 på Frederiksberg Allé opførtes i slutningen af 1790'erne en bygning vinkelret på alléen, der indtil omkring 1840 fungerede som billard- og traktørsted med et godt ry for madame Juliane Lynges gode mad. De noget mere afslappede forhold på det forlystelsesmæssige område, som fulgte efter Frederik d. 6.'s død i 1839, smittede straks af på Alléenberg. Traktørstedet blev overtaget af chokoladefabrikant Christian Kehlet, og samtidig med byggeriet af Tivoli byggede han en stor forlystelsespark med gynger, karuseller og en "Alléenberg Varieté".

Det populære sted fik efterhånden så godt et ry, at hovedstadens borgere med sindsro sendte deres konfirmanden på "andendags-besøg" på Alléenberg, men i 1923 måtte stedet lukkes, da det blev besluttet at opføre Den Franske Skole for St. Joseph-søstrene.

I den gamle ejendom på Allégade 4 boede imidlertid det driftige ægtepar Johannesen, og de etablerede allerede i 1924 det Alléenberg, som vi kender i dag.

Et trekløver af stamkunder med den nuværende formand for Dansk Skuespillerforbund, Henrik Petersen, i spidsen, overtog Alléenberg og drev det i en halv snes år, før de i år 2000 solgte det videre med de samme klausuler om uændret fortsat værtshusdrift, som Ingeborg i sin tid gav dem.

Derfor står Alléenberg i dag med næsten nøjagtig samme udseende som da Ingeborg indrettede det i 1924, og stedet udgør i dag et anderledes alternativ, når Københavns musikglade unge har fået nok af disquetekernes flashlys.

Der er som standard mulighed for borde/stole, duge/servietter, tallerkener/bestik, musikanlæg og køkkenpersonale. Derudover tilbydes dekorationer, serveringspersonale og scene efter aftale.

Læs mere

Beliggenhed

Allégade 4, 2000 Frederiksberg

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende