La Oficina

Suomisvej 4, 1927 Frederiksberg C
Suomisvej 4, 1927 Frederiksberg C · Se på kort
Selskabslokale
Selskabslokale

Beskrivelse

Vi tager os af både store og små arrangementer.

Vi vil gerne sikre, at I får opfyldt jeres ønsker og behov, når I holder en fest eller et arrangement på La Oficina. La Oficina har lokalerne til det. Vores historiske og hyggelige sal med balkon har skabt rammerne om mange vellykkede arrangementer – og vi tager os af både store og små arrangementer. 

Smukke lokaler og central placering

La Oficina bebor Det Kongelige Klasselotteris gamle trækningssal, der kun et stenkast fra Sankt Jørgens Sø og få hundrede meter fra Forum metrostation. Så kan I både nyde jeres arrangement i vores smukke, historie lokaler og hyggelige gård såvel som smukke omgivelser på den korte gåtur til og fra vores adresse.

Mulighed for skræddersyede arrangementer

Har du det perfekte arrangement i hovedet og en idé til, hvordan den skal føres ud i livet? Vi er meget samarbejdsvillige og kan imødekomme det meste. Kig forbi og se lokalerne eller ring – så taler vi om, hvordan vi kan skabe det bedste arrangement for dig.

Forskellige løsninger til forskellige priser

For at sikre, at I får opfyldt jeres ønsker og behov, kan I vælge mellem flere løsninger. F.eks. en totalløsning, hvor vi både dækker op, servicerer, rydder af, gør rent og sørger for mad og vin i høj kvalitet. En anden mulighed er, at vi sørger for det praktiske, og I selv finder en leverandør og (mod proppenge) jeres egen vin.

Der er som standard mulighed for borde/stole, duge/servietter, dekorationer, tallerkener/bestik, musikanlæg og køkkenpersonale. Derudover tilbydes serveringspersonale og scene efter aftale.

Priser og booking

Har du et helt særligt arrangement i tankerne, har vi nok lokaler til, at vi kan skrue det sammen, så det lever op til dine drømme. Ring til os på 70 27 33 32 – så finder vi en løsning.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Suomisvej 4, 1927 Frederiksberg C

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende