Rosie McGee's

Vesterbrogade 2A, 1620 København V
Vesterbrogade 2A, 1620 København V · Se på kort
Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

Vi dyrker god mad og glade mennesker.

Planlægger I at holde fest, så lad os hjælpe jer med at arrangere den. Vi vil sørge for, at du og dine kollegaer/ venner får en fantastisk aften i vores selskabslokaler på Rosie McGee´s. Vi opfylder lige netop Jeres krav og ønsker, med et skræddersyet koncept efter Jeres behov.

På Rosie McGee´s finder du Danmarks mest centrale selskabslokaler – lige ved Rådhuspladsen – i hjertet af København. Vi har med garanti Danmarks bedste fest.

Rosie McGee´s selskabslokaler er det ideelle sted til Jeres næste Firmafest – Julefrokost – Reception – Jubilæum– Møde og Konference eller Polterabend og kun fantasien sætter grænser for Jeres næste arrangement.

Vi har plads til selskaber fra 20 – 400 gæster, og vi garantere, at I får en totaloplevelse i festlige omgivelser. Julefrokost fra 2 – 300 festglade gæster.

Menuerne består af lækker Original Tex-Mex Buffet med alt hvad hjertet begærer, til traditionelle menuer, receptionsbuffeter med Canapé. etc. Alle menuer samt drikkevarer tilbud kan ses under selskabsmenuer. Vi kan derudover arrangere DJ´s, musikere, orkestre, dekoration af selskabslokalet og meget meget mere…

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Vesterbrogade 2A, 1620 København V

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende