Cock's & Cows SP34

Sankt Peders Stræde 38, 1453 København K
Sankt Peders Stræde 38, 1453 København K  · Se på kort
Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

Located in Hotel SP34 on Jarmers Plads, Cock’s & Cows SP34 is an integrated part of the new hotel. With a modern feel and rough edges, SP34 is great for dining! However, the masterpiece is upstairs with the unique rooftop terrace. Perfect for the warm evenings with a cocktail in hand.

På SP34 er det muligt at booke vores skønne tagterasse, som er overdækket og opvarmet, så den kan bruges året rundt. Til spisning har vi plads til 50-80 personer og til reception kan vi rumme 150 personer. Det er også muligt at booke restauranten, der med sin minimalistiske men dog varme indretning indbyder til sammenkomst!

Cock's & Cows kan tilbyde et bredt sortiment af højkvalitets burgere, salater og steak til hovedret. Ydermere tilbydes et stort udvalg af sides og saucer. Cock's & Cows står ikke kun for burgere, men også cocktails - derfor findes vores egne fortolkninger af klassiske cocktails i menukortet!

Atmosfæren på Cock's & Cows er hyggelig og løssluppen. Rammerne byder alle velkommen til at holde deres fødselsdag, polterabend eller firmafest hos os. 

Vi sætter stor ære i kvalitet og service, så når du som gæst går fra Cock's & Cows føler dig tilfreds med aftenens forløb.

Venligst send os en mail - så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Vi ses på Cock's!

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Sankt Peders Stræde 38, 1453 København K

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende