Fjord-Centret

Strandvej 20, Sødring, 8970 Havndal
Strandvej 20, Sødring, 8970 Havndal · Se på kort
Forsamlingshus
Forsamlingshus

Beskrivelse

Familiefester, lejrskoler, firma-arrangementer mm. - lige midt i naturen!

Fjord-Centret er en charmerende stråtækt 4-længet bondegård, oprindeligt kaldt “Karensminde” fra 1880. Gården er nu ombygget til et dejligt fritids- og feriested med plads til rigtig mange såvel festglade gæster som overnattende.

Med den skønneste beliggenhed midt i naturen, omgivet af skov, fjord, hav, lystbådehavn og badestrand, danner Fjord-Centret de perfekte rammer om famliesamlinger, store fester som konfirmation eller bryllup, lejrskole-ture, kurser/møder, firma-arrangementer mm.

I gildesalen er der god plads til 80 spisende gæster og det store køkken indeholder alt til at lave store middage! I opholdsrum/lederrum kan dækkes op til yderligere ca. 40 gæster.

Fjord-Centret har sovepladser til ialt 40-50 personer inde, og derudover er der masser af plads til telte og campingvogne udenfor.

Fjord-Centret indbyder til naturoplevelser og udeaktiviteter. Der er gode muligheder for aktiviteter, f.eks. badminton, petanque, orienteringsløb eller måske en fodboldkamp? Snobrød, skumfiduser og uhyggelige historier ved den store bålplads er også altid populær.

Området er også velegnet til gå-ture i al slags vejr. Slå et smut ned til søerne, gå en tur i skoven, tag waders på og gå ned til fjorden med en fiskestang…

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Strandvej 20, Sødring, 8970 Havndal

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende