arrow_upward

Du er her: Forside > Havndal > Fjord-Centret

Forsamlingshus

Fjord-Centret

Familiefester, lejrskoler, firma-arrangementer mm. - lige midt i naturen!

Fjord-Centret er en charmerende stråtækt 4-længet bondegård, oprindeligt kaldt “Karensminde” fra 1880. Gården er nu ombygget til et dejligt fritids- og feriested med plads til rigtig mange såvel festglade gæster som overnattende.

Med den skønneste beliggenhed midt i naturen, omgivet af skov, fjord, hav, lystbådehavn og badestrand, danner Fjord-Centret de perfekte rammer om famliesamlinger, store fester som konfirmation eller bryllup, lejrskole-ture, kurser/møder, firma-arrangementer mm.

I gildesalen er der god plads til 80 spisende gæster og det store køkken indeholder alt til at lave store middage! I opholdsrum/lederrum kan dækkes op til yderligere ca. 40 gæster.

Fjord-Centret har sovepladser til ialt 40-50 personer inde, og derudover er der masser af plads til telte og campingvogne udenfor.

Fjord-Centret indbyder til naturoplevelser og udeaktiviteter. Der er gode muligheder for aktiviteter, f.eks. badminton, petanque, orienteringsløb eller måske en fodboldkamp? Snobrød, skumfiduser og uhyggelige historier ved den store bålplads er også altid populær.

Området er også velegnet til gå-ture i al slags vejr. Slå et smut ned til søerne, gå en tur i skoven, tag waders på og gå ned til fjorden med en fiskestang…

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Fjord-Centret ved at bruge kontaktformularen herunder.

Andre selskabslokaler i området

Strandvej 1, Sødring, 8970 Havndal
Forsamlingshus

Sødring Forsamlingshus

Dejligt forsamlingshus, tæt ved skov og strand. God stor plads lige overfor huset som kan bruges...

Strandvej 1, Sødring, 8970 Havndal
Se detaljer
Fjord-Centret
Strandvej 20, Sødring
8970 Havndal
KategoriForsamlingshus
KapacitetOp til 130 gæster
Egen forplejning tilladt?Ja