Romalt Kultur- & Forsamlingshus

Romalt Boulevard 28, Romalt, 8960 Randers SØ
Romalt Boulevard 28, Romalt, 8960 Randers SØ · Se på kort
Forsamlingshus
Forsamlingshus

Beskrivelse

Et meget efterspurgt og populært og  festhus i Randers syd til brug for afholdelse af private fester m.m. Send en forespørgsel og hør om huset er ledigt til din fest. 

Dette nyere kultur- & forsamlingshus har et samlet areal 450m2, 2 sale på henholdsvis 70m2 og 130m2, stort loungeområde, og særskilt indgang.  

Se ledige tider på udlejningskalenderen på vores egen hjemmeside, der er ikke  link hertil via portalen selskabslokaler.

Romalt Kultur- og Forsamlingshus har de perfekte rammer for afholdelse af private fester, møder, foredrag, kurser, salgsaftener, firmafester m.m.  

Til møder, kan vi tilbyde at klare alt omkring arrangementet, men det er helt op til lejers ønsker: - Køreklar projektor, stort stationært lærred, mikrofoner - Internetopkobling trådløst eller via fast stik 1000MB/1000MB. - Opsætning af stole borde - Huset kan klare alt omkring mødet, fortæring, drikkevarer, frugt, afrydning, så mødeleder kun skal tænke på indholdet, for de aftalte rammer sørger vi for!  - Huset kan også lejes, hvor man selv sørger for det hele, kort sagt, alt kan aftales. - Foredrag - plads til op til 150 personer - stole opsat i biografstil og foredrag med bord, - op til 110 personer.  - Vi kan tilbyde at lave en komplet firmaaften, julefrokost, med alt inclusiv, mad, drikkevarer, underholdning, dansemusik - kun fantasien sætter grænsen, evt. kombineret med aktiviteter i hallen, vi gør alt for at opfylde jeres ønsker. -

Vi har flere fast kunder til dagsmøder, som finder lokalerne, stedets gode service og en god pris - helt i top.

Køkken

Funktionelt industrikøkken, med alt i udstyr, kipgryde, komfur, opvaskemaskine med bakke-bane, kaffemaskine til 10 liter

Handicapforhold

Elevartor, handicaptoilet, teleslyngeanlæg

Transport/parkering

Gratis parkering, og 5 km. til Randers centrum og 6 km. til banegården. 40 km. til Tirstrup lufthavn

Der er som standard mulighed for borde/stole, tallerkener/bestik og  køkkenadgang. Derudover tilbydes duge/servietter, køkkenpersonale, serveringspersonale og scene efter aftale.

Læs mere

Faciliteter:

WifiWifi
Teknisk udstyrTeknisk udstyr
BørnevenligtBørnevenligt
UdendørsområdeUdendørsområde
HandicapvenligtHandicapvenligt
ParkeringsmulighedParkeringsmulighed

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Romalt Boulevard 28, Romalt, 8960 Randers SØ

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende