Orangeriet Elisaholt

Clausholmvej 196, 8960 Randers SØ
Clausholmvej 196, 8960 Randers SØ · Se på kort
Selskabslokale
Selskabslokale

Beskrivelse

Festlokaler i smukke omgivelser Orangeriet Elisaholt

Lej festlokaler i unikke omgivelser, lyse lokaler, terasse og kæmpe have, så dine gæster får en særlig oplevelse de husker.

Der er plads til 50 gæster i Orangeriets festlokale i Randers med loft til kip, og de store romantiske vinduer giver et fantastisk lys 💡 og med udsigt til skov og marker, så langt øjet rækker.

Fra lokalet går man ud på en kæmpe terrasse, hvor udsigten bliver endnu mere magisk og i den tilhørende have, som nærmere er en park, kan børn spille bold, lave bål eller lege. På gårdspladsen er der fri parkering og god plads, og derfra kun få skridt til festlokalet.

“Vi holder alle former for events, bryllup, konfirmation, barnedåb, foredrag, kursus, møder, fødselsdage, familiefester, julefrokoster, polterabend, vinsmagning ja kun fantasien sætter grænser. Min passion er at forene nærvær og glæde blandt mennesker, fortæller kvinden bag Orangeriet Inger Marie Secher, som glædes over de positive tilbagemeldinger på Trustpilot, og scoren ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️  “Fremragende”.

Orangeriet Elisaholt er særlig kendt for de skønne omgivelser, og værtindens nærværende og hjælpsomme facon, som sikrer at der bliver taget hånd om alle ønsker, så drømmen om den perfekte  fest kan blive opfyldt.

Kontakt Inger Marie Secher på nedenstående formular, hvis du vil booke eller blot har en forespørgsel. 👉

www.orangerietelisaholt.dk

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Clausholmvej 196, 8960 Randers SØ

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende