Lergravgaard

Selskabslokale
Selskabslokale

Beskrivelse

Udlejning af selskabslokaler og køkken til bryllup, fest, konfirmation, kursus, møder, weekend arrangementer og meget mere.

Lergravgaard har selskabslokaler, Bed & Breakfast og ferielejligheder. ca 40/45 sengepladser. Udlejning af restauranten og køkkenet til bryllup, fest, konfirmation. Kursus, møder og weekend arrangementer og meget mere. Find priser og mere info i link-baren lige under billederne. Lergravgaard er en smuk gul 4-længet stråtægt bindingsværkgård, opført i 1750. Staldlængden blev for en del år siden ombygget til restaurant. Nu bruges den til selskabslokaler, møder og kurser. Senere blev længen med Bed and Breakfast bygget til. Den oprindelig stil og atmosfære er bibeholdt. Gården er beliggende i bakkerne ved Ugelbølle Strand. Under egetræet findes en stor terrasse med havudsigt, havemøbler, parasol og grill. Ved siden af er der et stort dejligt sydvendt grønt område. P-plads til ca. 25 biler. En dejlig børnevenlig badestrand med badebro ca. 300 m fra Lergravgaard.

NYT: Vikingehytte med stor ildsted til helstegt pattegris og lam. Velegnet til selskab i mere afslappet forhold.

Parkeringsforhold

P plads til 25 biler.

Toiletter

Alle værelser og lejligheder har eget bad/toilet. 2 store fælles toiletter til festlokalerne.

Transport/parking

Fra Grenå: Mod Århus i Rodskov ved OK-tanken drejes til venstre ad Ønbjergvej, drej til højre ad Gl. Løgtenvej, drej til venstre ad Strandvejen, føl

Der er som standard mulighed for musikanlæg og køkkenpersonale. Derudover tilbydes serveringspersonale og scene efter aftale.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Strandvejen 154, 8410 Rønde

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende