Ree Park Safari

Festlokale
Festlokale

Beskrivelse

Unikke festlokaler i "vilde" omgivelser. Ønsker I at holde en anderledes fest, som jeres gæster sent vil glemme? Kun fantasien sætter grænsen.

Bryllup, konfirmation, familetræf, fødselsdage, firmafester o.l.

Sammen med jer sammensætter vi en lækker menu, vi pynter op i spændende selskabslokaler efter dine ønsker, og vi kan tilbyde sjove aktiviteter i parken under arrangementet.

Da vi har mange års erfaring i at tilrettelægge og afvikle små og store fester, kan vi bidrage med inspiration og vejledning, så I får netop den fest, som I ønsker.

Køkken

Vi kan lave alt lige fra traditionel dansk mad til eksotiske retter og gourmet tilberedt med hjertet og inspireret af sæsonen, nærområdet og verden udenfor.

Handicapforhold

Hele parken er handicapvenligt indrettet.

Transport/parkering

Der er ingen offentlig transportforbindelse til Ree Park Safari. Vi har gode parkeringsforhold med masser af plads. Vi arrangerer gerne transport til og fra parken.

Overnatning

Parken råder over flere overnatningsmuligheder, både i luksus cabins og hytter til 4 personer, alle er opvarmede. Kontakt os og hør om mulighederne.

Øvrigt

Der er som standard mulighed for borde/stole, duge/servietter, dekorationer, tallerkener/bestik, musikanlæg, køkkenpersonale og serveringspersonale. Derudover tilbydes scene efter aftale og vi finder gerne passende underholdning: Band, DJ, stand up mm.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Stubbe Søvej 15, 8400 Ebeltoft

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende