The House

Selskabslokale
Selskabslokale

Beskrivelse

Lej eventlokaler hos The House

Hos The House kan I leje vores smukke lokaler. Vores hus er indrettet i en eksklusiv og unik stil, som skaber de perfekte rammer til alt fra receptioner og talks til intimkoncerter og vinsmagninger. Vores eventlokaler egner sig til små såvel som større arrangementer med op til 80 gæster stående eller 60 gæster siddende. Vi kan sørge for forplejning og personale, men forplejning er også velkommen udefra. Dette kan alt sammen arrangeres efter behov.

 

Det er også muligt at bruge vores gårdhave, som er en del af huset. Her kan I holde jeres event i hyggelige og uformelle rammer og samtidig nyde det danske sommervejr. Alle vores unikke lokaler egner sig både til private og erhvervsmæssige events, og er naturligvis med fuld beværtning.

Receptioner:

Vores eventlokalers eksklusive og hygelige indretning passer perfekt til receptioner for mærkedage, bøger, kunst, et nyt tøjmærke eller noget helt femte.

Showroom/ pop-up shop:

I The House har I også mulighed for at bruge vores lokaler som showroom. Har I eksempelvis en lancering, så kan I præsentere jeres produkter i vores smukke omgivelser.

Intimkoncerter:

Vi skaber de bedste rammer til en unik musikoplevelse midt i Aarhus. The House ligger i Stereo Studio’s gamle lokaler, og er nyrenoveret i respekt for bygningens historie.

Talks/foredrag:

Hos The House elsker vi spændende talks og oplæg fra inspirerende personer. Vi skaber de rolige rammer om jeres foredrag og byder jeres gæster velkommen i døren.

Vinsmagning m.m.:

Kaffesmagning, ølsmagning, vinsmagning eller noget helt fjerde. Det er alt sammen muligt i vores unikke lokaler, som skaber en hyggelig stemning til at nyde en kold IPA eller en Flat White.

Workshops/kursus:

Vores professionelle rammer er perfekte til workshops. Workshoppen kan både foregå inde i vores hus og ude i vores dejlige gårdhave. The House tilbyder både webcams og storskærme.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Ryesgade 8, 8000 Århus C

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende