MASH

Banegårdspladsen 12, 8000 Århus C
Banegårdspladsen 12, 8000 Århus C · Se på kort
Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

Elegant og raffineret dining i afslappede og komfortable omgivelser. Vi præsenterer en kulinarisk nydelse og oplevelse, der vil fange sanserne.

''MASH'' betyder Modern American Steak House, og det er præcis, hvad dette sted er. Stemningen i restauranten er trendy og i amerikansk stil med røde lædersofaer, spejle og rummelige lokaler. Vores mad er fremragende - især steaks! Du kombinerer din egen hovedret ved at vælge kød, grøntsager og små retter fra et varieret og godt kombineret menukort. Grillet fisk, hummer eller kylling er en mulighed for dem, der ikke er så opsat på store bøffer.

 

Der er en bar i vores vinkælder, der tilbyder lette anretninger, hvis du ikke er så sulten. Ligeledes blander bartenderen fremragende cocktails. Prøv f.eks. en "MASH Signature Margarita" med hvid tequila, frisk lime og eukalyptus eller en fadøl af huset øl, udelukkende brygget for MASH i Tyskland. Restauranten byder også på en imponerende samling af amerikanske vine. MASH findes også på Skovriderkroen i Charlottenlund og på Bredgade i centrum af København. Vi glæder os til at se jer på MASH.

Der er som standard mulighed for borde/stole, duge/servietter, tallerkener/bestik, køkkenpersonale og serveringspersonale.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Banegårdspladsen 12, 8000 Århus C

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende