London Bar Aarhus

Restaurant
 · Natklub
 · Selskabslokale
 · Festlokale
Restaurant
 · Natklub
 · Selskabslokale
 · Festlokale

Beskrivelse

Velkommen til London Bar – den mangfoldige cocktail- og dansebar ved åen i Aarhus!
London Bar er stedet, hvor festligheder og gode stunder blomstrer - for alle over 25 år. Find os ved den charmerende å i Aarhus, hvor vi hver fredag og lørdag åbner dørene med et sprudlende happy hour indtil kl. 23.
Vi stræber efter at skabe en hyggelig stemning, hvor I kan nyde lækre cocktails i godt selskab i de tidlige timer og svinge jer på dansegulvet i de sene nattetimer. Når musikken spiller, er der stort set ingen grænser – stå op i sofaerne, dans og syng med af hjertens lyst, og skab minder for livet.
Vores musikspektrum er bredt og inkluderende. Vi spiller en skøn blanding af moderne hits og tidløse klassikere, ofte med plads til fællessang. Her kan du både mindes de gode gamle dage og danse til det nyeste inden for musikverdenen.
Vores cocktails er skabt fra bunden, og vi lægger vægt på en førsteklasses smagsoplevelse. Vores dygtige bartendere er uddannet af os selv og står klar til at opfylde selv de mest specielle cocktailønsker.
Vi kan servere mad til julefrokoster og andre særarrangementer!
London Bar er en skattekiste af uforglemmelige øjeblikke. Uanset om du ønsker at slappe af og nyde cocktails i godt selskab eller danse natten væk, så er vi stedet, hvor det hele sker.
Så kom og bliv en del af festen på London Bar – den ultimative destination for dem, der ønsker en skøn aften i godt selskab, en fyldig cocktail i hånden og danseskoene klar til dans!

Læs mere

Faciliteter:

WifiWifi
Teknisk udstyrTeknisk udstyr
UdendørsområdeUdendørsområde

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Åboulevarden 31, 8000 Århus C

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Kontaktoplysninger

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende