arrow_upward

Du er her: Forside > Veksø Sjælland > Jagtstuen v. Østrupgaard

Selskabslokale

Jagtstuen v. Østrupgaard

Jagtstuen i Østrupgård er en imponerende venue beliggende i smukke og fredelige omgivelser. Lokalet er ideelt til en bred vifte af arrangementer, herunder konfirmationer, bryllupper, fødselsdage og andre begivenheder, hvor man ønsker en autentisk og eksklusiv oplevelse.

Jagtstuen er indrettet med komfortable møbler og rustikke detaljer, der skaber en hyggelig og afslappet atmosfære. Lokalet kan rumme op til 60 personer og er derfor velegnet til både mindre og større arrangementer.

Professionelle køkkenfaciliteter gør det nemt at tilberede mad til gæsterne, og det store åbne rum i jagtstuen giver masser af plads til både spisning og socialt samvær.

Østrupgård ligger kun en halv times kørsel fra Rådhuspladsen, men føles alligevel som en verden væk fra storbyens stress og jag. Ejendommen har en lang og fascinerende historie, og den fredede hovedbygning fra 1819 og de anselige udbygninger giver et indblik i fortiden og en fornemmelse af at være en del af noget særligt.

Hvis du ønsker at holde en begivenhed i autentiske og eksklusive omgivelser, er Jagtstuen i Østrupgård det perfekte valg.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Jagtstuen v. Østrupgaard ved at bruge kontaktformularen herunder.

Jagtstuen v. Østrupgaard
Store Valbyvej 276
3670 Veksø Sjælland
KategoriSelskabslokale
KapacitetOp til 60 gæster
Egen forplejning tilladt?Ja