Jagtstuen v. Østrupgaard

Store Valbyvej 276, 3670 Veksø Sjælland
Store Valbyvej 276, 3670 Veksø Sjælland · Se på kort
Selskabslokale
Selskabslokale

Beskrivelse

Jagtstuen i Østrupgård er en imponerende venue beliggende i smukke og fredelige omgivelser. Lokalet er ideelt til en bred vifte af arrangementer, herunder konfirmationer, bryllupper, fødselsdage og andre begivenheder, hvor man ønsker en autentisk og eksklusiv oplevelse.

Jagtstuen er indrettet med komfortable møbler og rustikke detaljer, der skaber en hyggelig og afslappet atmosfære. Lokalet kan rumme op til 60 personer og er derfor velegnet til både mindre og større arrangementer.

Professionelle køkkenfaciliteter gør det nemt at tilberede mad til gæsterne, og det store åbne rum i jagtstuen giver masser af plads til både spisning og socialt samvær.

Østrupgård ligger kun en halv times kørsel fra Rådhuspladsen, men føles alligevel som en verden væk fra storbyens stress og jag. Ejendommen har en lang og fascinerende historie, og den fredede hovedbygning fra 1819 og de anselige udbygninger giver et indblik i fortiden og en fornemmelse af at være en del af noget særligt.

Hvis du ønsker at holde en begivenhed i autentiske og eksklusive omgivelser, er Jagtstuen i Østrupgård det perfekte valg.

Læs mere

Faciliteter:

WifiWifi
UdendørsområdeUdendørsområde
ParkeringsmulighedParkeringsmulighed

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Store Valbyvej 276, 3670 Veksø Sjælland

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende