Mosedamgaard

Forsamlingshus
Forsamlingshus

Beskrivelse

Salen i Laden

- Arrangementer - møder - undervisning 

Lokalet "Laden" er et flot istandsat 90 m2 rum med 6 meter til kip. Det højloftede rum er med gamle fritstående bjælker . Vinduespartierne er dels de originale staldvinduer og 2 store glaspartier med dobbeltdøre som giver et godt lysindfald. Sollyset kan fylde det store rum med naturligt lys og der er mulighed for at gå direkte ud fra Salen til pladsen i sydsiden. Gulvet er belagt med et lyst Junkers trægulv. 

>I forbindelse med Salen har man adgang til et mindre anretterkøkken. Her kan der brygges the og kaffe og man kan benytte et komfur med 4 plader og ovn. Der findes også et almindeligt køleskab med køl og frost. Hvis I har brug for det, kan vi arrangere kok eller catering samt hjælp/assistance til både de helt særlige gourmet oplevelser og til det lidt mere enkle. Se senere under "Mad og drikke".

Der er to omklædningsrum og to toiletter, der kan anvendes i forbindelse med leje af salen. Gulvet er belagt med natursten og badet er med luksusbrus og beklædt med lys marmor og glasmosaik i grønne og blå nuancer. Omklædningsrummene kan også benyttes som garderobe på eget ansvar. 

Salen kan bruges til receptioner, møder, konferencer, faglig undervisning, foredrag, undervisning i bevægelse og krop, fotooptagelser og meget andet.

Da Solar Plexus, behandlings- og velværeklinikken, ligger i tæt forbindelse med Salen, er der gode muligheder for at kombinere arrangementer med oplevelser inden for velvære og sundhed.

Vi har 10 års erfaring i behandling og undervisning.

Der kan arrangeres fuldt AV udstyr, lydanlæg, højtalere, storskærm eller andet fremvisningsudstyr. Teambuilding og gåture. Vi kan arrangere gåture eller kropslig undervisning/foredrag i yoga, afspænding, pilates, meditation eller teambuilding efter ønsker. Vi erfarer at ved at lave noget fysisk sammen bliver gruppen rystet sammen på en anden måde. Der bliver brudt forsvar ned, som gør at mennesker kommer tættere i kontakt med deres mavefornemmelse og tager bedre beslutninger, og bliver bedre til at lytte. Samtidig er det ofte en sjov oplevelse, hvor man lærer meget om sig selv og gruppearbejde. Vi kan også tilbyde foredrag i sund livsstil, "sund ryg", stress og afspænding. Vi har 10 års erfaring i behandling og undervisning.


Mad og Drikke I kan selv arrangere mad, hvis I har lyst til det. Der er et lille køkken til den tilstødende lade, som kan benyttes. Køleskabsforholdene er begrænset til et køleskab. I har også mulighed for at bestille den store gourmet oplevelse eller vi kan arrangere den rustikke bålmad. Her kan det anbefales at grille lam fra gårdens egen produktion og gourmet lammekød. Det er virkelig en lækker oplevelse. Så der er masser af muligheder. Hvert ønske kræver selvfølgelig et særligt tilbud, som vi kan sammesætte til jer ved nærmere uforpligtende samtale. Der er mulighed for at kunne bruge arealet foran "laden" til fysisk aktivitet som i selv arrangere, f.eks. fodbold eller rundbold etc
PriserPrisen afhænger af, hvor mange timer salen skal bruges, og af hvilken type arrangement I vil have organiseret. Priserne nedenfor er derfor vejledende.  
Heldags-arrangementer priserSom udgangspunkt er prisen kr. 5.000,- inkl. moms , som dækker leje af lokalet inkl. leje af borde og stole, bestik, glas, tallerkner og bakker der skal bruges til arrangementet max. 60 personer. Rummet er disponibelt fra ca. kl. 19.00 aftenen i forvejen og frem til næste dagen efter arrangementet kl. 11.00. Er der særlige behov kan dette muligvis imødekommes ved nærmere aftale. Ønsker man imidlertid, at der arrangeres slutrengøring og nedtagning af borde, stole koster det 1.875 kr.  inkl. moms (1.500 kr.  eksl. moms.) eller hvis der skal arrangeres rengøring kan det lade sig gøre, hvis alt er rydet op for 937,50 kr. inkl. moms (750 kr. eksl. moms).Ved arrangementer kan et afgrænset udendørs areal inkluderes og prisen herfor er 2.500 kr eksl. moms.

Undervisnings -eller korttidsleje priser. Nedenstående priser er inkl. momskr. 250 per time inkl. moms (kr. 200 uden) til fast udleje hver uge eller 375 kr. per time inkl. moms (kr. 300 eks. moms)  ved korttidsleje. Leje af salen til idrætsaktiviteter, bevægelse eller mindfullness øvelser 2.500 for en hel dag. En sal med ro og harmoni. Da miljøet i og omkring Mosedamgaard har en dejlig og rolig atmosfære vil vilde drukfester og natlige arrangementer med høj musik ikke egne sig til Salens aktiviteter. Der er røgfrit i Salen.  

Der er i forbindelse med arrangementer masser af parkeringsmuligheder på Mosedamgaard.Er du interesseret i at leje salen? Vi håber, at vi har inspireret jer til at bruge Mosedamgaard Salen til jeres næste arrangement og ser frem til at høre fra jer. Mosedamgaard Salen

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Lejrvej 2, 3500 Værløse

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende