Skævinge Kro

Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

Vi har de perfekte rammer for et succesfuldt fest, flere lokaler at vælge imellem.

Gastronomi af høj kvalitet.

På vores mere end 100 år gamle kro kan I afholde jeres selskab i smukke og indbydende omgivelser.

Vi tilbyder en moderne kulinarisk oplevelse, der både appellerer til smagsløgene og synssansen.

Vi har de rette rammer

På Skævinge Kro har vi de perfekte rammer til jeres selskab, så uanset om I forestiller jer jeres selskab som en lille intim fest, eller I skal holde rund fødselsdag, barnedåb, konfirmation, bryllup, firmafest eller en anden begivenhed, der skal fejres med mange gæster, kan vi finde de helt rette lokaler til jer.

Vores moderne lokaler er luftige og lyse, og når I holder selskab hos os, kan vi tilbyde jer råderet over flere sammenhængende lokaler, så der er mulighed for dans eller anden efterfølgende aktivitet, samtidig med der er mulighed for at tale over kaffen.

I vil også have adgang til vores grønne udearealer, hvor børnene i selskabet blandt andet kan få lidt luft og lege, hvis tiden ved bordet bliver for lang.

Alle vores områder og lokaler er let tilgængelige samt handicapvenlige.

God mad og dedikerede kokke

Vores retter, vi serverer til selskaber, er skabt ud af de bedste råvarer og vores kærlighed til god mad, og der bliver kælet for detaljerne, så alle sanser bliver tilfredsstillet.

Når vi afholder jeres selskab, sammensætter vi gerne menuer med tilhørende vine, men vi kan også opfylde jeres ønsker for en menu, og det er kun fantasien, som sætter grænsen.

Vores professionelle kokke brænder for at gøre jeres selskab til en særlig oplevelse, og vi rådgiver jer altid indgående om muligheder og sammensætninger, så I kan være helt sikre på, at jeres selskab på Skævinge Kro bliver en begivenhed, jeres gæster vil huske længe.

Centralt beliggende i Nordsjælland

Når I holder jeres selskab på Skævinge Kro er der gode tilkørselsmuligheder fra hele Nordsjælland og København, da vi ligger centralt placeret 10 kilometer fra Hillerød. Desuden ligger kroen tæt ved Skævinge station, så der er god mulighed for at komme med offentlig transport. Der er parkeringspladser tilknyttet kroen.

Overnatning på Skævinge Kro

På Skævinge Kro er der også mulighed for at overnatte efter selskabet. Vi har 6 dobbeltværelser og 2 enkeltværelser, så ønsker nogle af jeres gæster at overnatte efter festen, kan dette arrangeres.

Ring nu og hør mere

Har I yderligere spørgsmål, eller ønsker I at booke et selskab, så kontakt os venligst via telefonnummeret ude til højre og lad os sammen gøre jeres næste selskab til en festlig begivenhed.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Jernbanevej 1, 3400 Skævinge

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende