Frederiksværk Camping og Hostel

Strandgade 25, 3300 Frederiksværk
Strandgade 25, 3300 Frederiksværk · Se på kort
Selskabslokale
Selskabslokale

Beskrivelse

Velkommen til Fredfyldt

Oplev Ægte Dansk Hygge og Naturidyl

Velkommen til Frederiksværk Camping og Vandrehjem, et sted hvor charme og natur går hånd i hånd. Beliggende i den rolige by Frederiksværk, tilbyder vi en unik blanding af komfortable faciliteter og naturskønne omgivelser, perfekt for enhver sammenkomst.

Vores faciliteter er ideelle til bryllupper, fødselsdage, familiefester eller firmaevents. Vi tilbyder en bred vifte af muligheder for at tilpasse dit arrangement, så det passer præcis til dine ønsker.

Tag et øjeblik fra hverdagen og lad os hjælpe dig med at skabe en begivenhed, der ikke bare er en fest, men en oplevelse. Med Fredfyldt som din kulisse, er du sikret en begivenhed, der vil blive husket af alle dine gæster.

Skab Rammen for Din Fest hos Fredfyldt

Vores festlokaler har været vidne til mange af livets store øjeblikke: fra bryllupper til jubilæer og fødselsdage. Vores gæster vælger os for den rolige atmosfære og de charmerende omgivelser, som skaber den perfekte ramme for enhver fest.

Fleksibilitet og Frihed

Vi forstår, at din fest er unik, og derfor tilbyder vi dig friheden til at skabe din drømmefest. Vores mangfoldige lokaler og udendørs arealer byder på utallige muligheder for at personliggøre din begivenhed. Du lejer lokalet, og resten er op til dig – fra valg af kok og serveringspersonale til borddækning og dekorationer. Vi har et netværk af samarbejdspartnere, klar til at inspirere og assistere, hvis du ønsker det. Det er dig der sætter scenen. Du arrangerer selv borddækningen, vælger blomsterdekorationer, og bestemmer over festens forløb – alt sammen for at sikre, at din fest afspejler præcis den stemning og stil, du drømmer om.

Medbring din egen øl, vin og spiritus uden ekstra omkostninger – vi opkræver ingen proppenge.

Tilbehør og Ekstra Service

Ønsker du at tilføje et ekstra touch af elegance, tilbyder vi leje af stofduge, stofservietter, sølvdækketallerkner og lysestager. For en fuld oversigt over tilgængeligt tilbehør og priser, forespørger venligst vores særskilte prisliste.

Din Fest, Din Måde

Vi er her for at støtte dig i planlægningen af din fest, men også for at give dig pladsen til at lade din vision komme til live. Kontakt os for at diskutere dine specifikke ønsker, og lad os hjælpe dig med at skabe en uforglemmelig fejring.

Velkommen til et sted, hvor festen aldrig ender, og minderne varer ved. Velkommen til Fredfyldt.

Læs mere

Faciliteter:

WifiWifi
Teknisk udstyrTeknisk udstyr
BørnevenligtBørnevenligt
UdendørsområdeUdendørsområde
ParkeringsmulighedParkeringsmulighed

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Strandgade 25, 3300 Frederiksværk

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende