Kurhotel Skodsborg

Skodsborg Strandvej 139, 2942 Skodsborg
Skodsborg Strandvej 139, 2942 Skodsborg · Se på kort
Hotel
Hotel

Beskrivelse

SKAB DE PERFEKTE MINDER FRA JERES LIVS FEST

Et bryllup, en fødselsdag eller et jubilæum skal være stemningsfyldt, appellere til alle sanser og skabe glæde. Vi tager os gerne af alt fra den indledende planlægning af jeres fest til overnatning for gæsterne. Vi udvikler menuen til festen i tæt samarbejde med jer, og vores kokke sætter en ære i at opfylde ethvert af jeres ønsker. Vores festlokaler har en unik stemning, og vores tjenere vil gøre deres bedste for, at I får en uforglemmelig fest.

HOLD JERES FEST I UNIKKE FESTLOKALER Vi tilbyder et bredt udvalg i festlokaler, fra den klassiske royale stil til lyse moderne lokaler. Søjlesalen er lyst og stilfuldt indrettet med prismelysekroner, egetræsparketgulv, søjler langs væggene og holdt i smukke gyldne farver. Vi inviterer jer desuden til at holde jeres fest, reception eller møde i historiske Villa Rex. Kong Frederik VII byggede vores Villa Rex i 1857. Han brugte villaen til statsråd, møder og kongelige tafler. Villa Rex er nyrenoveret, og Statsrådssalen – i dag kaldet Kongesalen – er restaureret i henhold til de oprindelige skitser med farver og indretning, så villaen i dag står, som den gjorde i 1800-tallet.

GOD MAD KRÆVER KÆRLIGHED OG DE BEDSTE RÅVARER Vores kokke brænder for at kreere mad inspireret af de nye nordiske principper. De arbejder tæt sammen med håndplukkede leverandører om at udvælge sæsonens bedste råvarer – økologiske, når det er muligt. Vi bager vores eget brød og kager; og skaber selv de fleste af de andre delikatesser, du nyder som gæst i The Brasserie eller i The Lobby. Et lille ekstra pift kommer fra de krydderurter, vi dyrker i haven. Alt sammen for at sikre dig, som vores gæst, sunde og velsmagende retter.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Skodsborg Strandvej 139, 2942 Skodsborg

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende