Havarthigaarden

Selskabslokale
Selskabslokale

Beskrivelse

Havarthigaarden er en stemningsfuld perle med plads til de bedste oplevelser. Den er centrum for levende kultur- og fritidsaktiviter, og selskabslokalerne har huset et væld af private fester samt lagt rum til erhvervslivets inspirerende møder og events.

Vore faciliteter består af fire selvstændige selskabs-, møde-, konference- og aktivitetslokaler. Gården er beliggende i Øverød mellem Holte og Gl. Holte på en 11000 kvm grund med gode parkeringsforhold, og er omgivet af smuk natur i form af skov og fredet engareal samt en dejlig have.

Alt til din fri afbenyttelse under hensyntagen til de øvrige selskaber på gården. 

Vi ligger et smut fra motorvejen og med gode forbindelser til Holte Station.

Bemærkning: 

Nedenstående er fastlagt af Havarthigaardens bestyrelse af hensyn til gårdens brugere og naboer.

Havarthigaarden er beliggende ud til Søllerød naturpark mod øst, Søllerød Kirkeskov mod syd, men har parcelhuse til vest og nord, hvorfor vi har et særligt hensyn at tage. Af denne grund må vore ordensregler efterleves – og vi kan derfor ikke formidle lokaleleje til rådighed for klasse-studenter-eller ungdomsfester.

Liv

Til dagligt er Havarthigaarden et kultur-, fritids- og medborgerhus for alle aldersgrupper i Rudersdal Kommune. Her er til dagligt et leben og summen fra de mange foreninger og klubber, som benytter huset, men også fra gæster til kunstudtstillinger, markeder, koncerter m.m.

Fri fest

Hvad enten du er privat eller virksomhed er du hverken bundet af restaturatører eller andre leverandører. Du lejer lokalerne under ansvar og skal passe på dem, som var de dine egne.

Ost

 - og ja, osten har fået sit navn efter gården for at ære den den navnkundige, forbilledlige, skrappe, kvindelige iværksætter Hanne Nielsen, som producerede sin fantastiske oste i kælder under hovedbygningen.

Læs mere

Faciliteter:

WifiWifi
BørnevenligtBørnevenligt
Teknisk udstyrTeknisk udstyr
UdendørsområdeUdendørsområde
HandicapvenligtHandicapvenligt
ParkeringsmulighedParkeringsmulighed

Beliggenhed

Havarthivej 6, 2840 Holte

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende