Restaurant Kongemosen

Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

Restauranten lægger op til selskaber af enhver slags og vores fornemmeste opgave er, at tilbyde jer perfekte rammer for jeres selskab, uanset om det drejer sig om en fødselsdag, bryllup, konfirmation, barnedåb eller noget helt femte. Vi sørger for, at I får en fest, der lever op til jeres ønsker. På lokationen ved vi hvad et godt og gennemført selskab kræver og vi garanterer derfor fantastisk stemning i vores fine setting, hvor alle, ligegyldig alder, vil kunne hygge sig gevaldigt. 

På lokationen kan I holde selskaber for op til 80 personer. Vi tilbyder både at dække op med gruppe- og langborde samt valgfri duge og servietter.

I restauranten kan vi tilbyde flere forskellige møde- og konferencelokaler med uanede muligheder i skønne natur omgivelser. Mødelokalerne findes i varierende størrelser, nogle helt op til 80 personer, og derfor kan du være sikker på at finde det helt rette lokale der passer til dine behov. Mødelokalerne har egen nedgang til restaurantens skønne terrasse, med en fænomenal udsigt over den smukke sø og skov. På terrassen kan du nyde solens varme stråler, såfremt vejret tillader det. Vi klargører mødelokalet efter jeres ønsker, så du blot skal fokusere på dagsprogrammet. Vi har flere lokaler og kan derfor tilbyde ekstra lokaler til breakout sessions. Fortæl os hvad du skal bruge, så arrangerer vi.

Forplejning

Restauranten tilbyder lækker forplejning. Maden er traditionelt dansk og portionerne er til at blive mæt af. Hvis du ønsker vegetar eller vegansk, så lad os det vide – det klarer vi også. Et møde eller en konference på lokationen inkluderer alt fra morgenmad, frokost til smørrebrød eller en skøn 3-retters menu. Forplejningen er altid tilberedt af kvalitetsråvarer, der anvendes altid det bedste. Og skulle I søge noget anderledes, så skræddersyr vi gerne et tilbud.

Velsmagende mad

Her er der stort fokus på den velsmagende gastronomi, så til jeres selskab vil I og jeres gæster være garanteret at få en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige. Restaurantens dygtige kokke kommer gerne med forslag og idéer til jeres menu, men I er også meget velkomne til at komme med jeres egne ønsker. På den måde vil I samarbejde om at sammensætte en menu, der passer perfekt til jer og jeres fest.

Læs mere

Faciliteter:

BørnevenligtBørnevenligt
UdendørsområdeUdendørsområde

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Kongemosen 1, 2765 Smørum

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende