Kammerherrens Selskabslokale samt Restaurant Eagle

Skebjergvej 46, 2765 Smørum
Skebjergvej 46, 2765 Smørum
Selskabslokale
Selskabslokale

Beskrivelse

Velkommen til Kammerherrens gemakker

Vi håber at vores hyggelige, lyse og historiske lokaler vil danne rammerne for din næste fest, event eller arrangement. Med lige dele lækker og spændende mad, velsmagende vine, smuk opdækning, profesionel betjening og en knivspids glimt i øjet vil vi gøre vort ypperste for at jeres besøg hos os bliver en uforglemmelig dag eller aften.

Vores lokaler kan rumme op til 60 velsiddende pladser og ved større arrangementer kan vi tilbyde en eksklusiv teltløsning i vores smukke have. Vi kan sammensætte en menu efter jeres ønske..

Vi glæder os til at gøre din event helt speciel.

Velkommen til Restaurant Eagle

Lækker og simpel mad af gode råvarer, elegant pakket ind i hyggelig stemning i rustikke omgivelser. Det er ideen bag Smørums gastropub – Restaurent Eagle. Her lander man efter en runde golf med vennerne, spiser aftensmaden med familien, eller tager en let frokost med kollegaerne.

Det nordisk inspirede køkken byder på både a la carte og forskellige menuer. Alt er naturligvis hjemmelavet og hjemmebagt med de bedste råvarer. Royal Unibrew leverer alle vores spændende øl fra deres microbryggerier – så der er med garanti smagsvarianter der kæler for enhver gane, ret og lejlighed.

Du kan booke bord på: Info@restauranteagle.dk

Gode parkerings muligheder

Læs mere
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Kontaktoplysninger

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende