Mongolian Barbecue Hjørring

Springvandspladsen 5A, 9800 Hjørring
Springvandspladsen 5A, 9800 Hjørring · Se på kort
Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

Mongolian Barbecue er et unikt madkoncept, hvor du selv vælger dine råvarer; kød, grøntsager, sauce (marinade). Herefter tilbereder vores kokke maden foran dig, på store og (meget) varme stegepander. Det er en sjov og unik måde at spise på og samtidig også sund, da vi stræber efter at bruge så lidt olie som muligt. Børnene synes især det er sjovt at se på, mens den mad de selv har udvalgt bliver tilberedt. De elsker at være en del af madoplevelsen.

I vores lokale i Hjørring centrum har vi normalt disponeret plads til 108 gæster. Vores restaurant er moderne indrettet og sortimentet i vores buffet er eksotisk og spændende. Som noget nyt har vi introduceret sushi i vores buffet – og vores gæster har taget rigtig godt imod det.

Skal du holde selskab? Vi har plads til både større og mindre selskaber. Ønsker hele selskabet at sidde ved samme bord, har vi plads til 30 gæster rundt om vores langborde. Hvis I gerne vil sidde ved flere borde, kan vi nemt finde plads til op til 140 spisende gæster.

Ring til os på telefon 98 90 90 76 og bestil bord – vi glæder os til at tage imod dig. Du kan også skrive til os på info@mongolian-barbecue.dk.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Springvandspladsen 5A, 9800 Hjørring

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende