Feriecenter Slettestrand

Slettestrandvej 140, 9690 Fjerritslev
Slettestrandvej 140, 9690 Fjerritslev · Se på kort
Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

Book møder, fester og konferencer på Feriecenter Slettestrand!

I smukke og uformelle rammer ved Vesterhavet finder du dette feriecenter. Et oplagt sted, for jer der ønsker at holde møder, konferencer, kurser eller noget helt fjerde i en afslappet atmosfære med naturrige omgivelser. 

Teambuilding og oplevelser i naturen

I kombination med den omkringliggende natur, kan I styrke det sociale fællesskab gennem en række forskellige teambuilding-muligheder. Gastronomisk teambuilding, guidede ture på mountainbike, vildmarkskonkurrencer, vandreture, saunagus og naturterapi er blot et udpluk af de mange aktiviteter, vi kan tilbyde.

Hos feriecenteret handler teambuilding om at være sammen i nogle nye og inspirerende rammer, hvor du og dine deltagere bliver udfordret på et psykisk eller fysik niveau og i fællesskab skal løse udfordringerne. Der er også gode muligheder for at komme ud og få en god oplevelse sammen i naturen uden at det nødvendigvis skal være udfordrende eller krævende. 

Lyse mødelokaler med kig til naturen

Hos Feriecenter Slettestrand finder du lokaler, der er velegnet til forskellige slags formål. Lige fra møder og konferencer, til firmaudflugter og generalforsamlinger. Alle mødelokalerne er lyse med flot udsigt til den omkringliggende natur. Lokalerne kan indrettes og tilpasses efter jeres ønsker og behov og har alle AV-udstyr samt fuld tilgængelighed. 

Forplejningen følger årstiderne

Forplejningen hos Feriecenter Slettestrand følger årstiderne og maden afsplejler den omkringliggende natur. I vil derfor modtage lækker og ærlig mad, som er tilberedt fra bunden. Her sættes der fokus på, at måltiderne baseres på lokale sæsonvarer og tilberedes med respekt for naturen, dyrvelfærd og miljøet.

Vi tager højde for bæredygtighed

Som gæst på Feriecenter Slettestrand, kan du sikre dig, et ophold, hvor der tages højde for bæredygtighed. Da John og Inger Marie Kronborg købte Feriecenter Slettestrand i 1999, var det med en drøm om at skabe et feriested med plads til alle – uanset forudsætninger. Et sted hvor mennesker kan mødes på lige fod og få nære oplevelser i vores smukke natur. Vi står derfor allerede rigtig stærkt på social bæredygtighed – måske som en af de stærkeste i Danmark indenfor vores branche. Vores bæredygtighedsstrategi er frit tilgængelig for alle vores gæster og viser, hvordan vi også forholder os til den miljømæssige bæredygtighed, og hvordan vores feriecenter påvirker den fantastiske natur, I besøger som gæst på Feriecenter Slettestrand.

Overnatning til jeres næste firmaarrangement

Trækker jeres møde eller firmaevent ud over flere dage, tilbyder Feriecenter Slettestrand overnatning i vores lyse og hyggelige ferielejligheder. Alle lejligheder er med 2-3 separate soverum, badeværelse, køkken, spise-/opholdsstue og privat terrasse/balkon. Til erhvervsgæster tilbydes der enkeltværelser for alle deltagere - dvs. at I bor 2-3 personer pr. lejlighed med hvert jeres soverum og delt badeværelse. Der er også mulighed for at opgradere til egen lejlighed for alle deltagere. Som overnattende gæster på feriecenteret får I fri adgang til alle faciliteter, herunder Havbadehuset med varmtvandsbassin og sauna samt træningsrummet.

Bæredygtige tiltag

Hos Feriecenter Slettestrand har vi fokus på bæredygtighed, og vi gør alt hvad vi kan, for at passe på mennesker, miljøet og vores smukke natur. Vi kalder det "ferie med omtanke". Når du besøger os som gæst i Slettestrand, kan du være sikker på, at der er tænkt på bæredygtighed hele vejen rundt. Vi arbejder strategisk med bæredygtighed og FNs 17 verdensmål, med henblik på kontinuerligt at minimere vores påvirkning på miljøet samt skabe bedre vilkår for de mennesker, vi omgås med.

Vores bæredygtige fokusområder

Vi arbejder systematisk med bæredygtighed, med fokus på følgende forretningsområder:

  • Affaldsressourcer
  • Mad og drikke
  • Indkøb og forbrug
  • Energi
  • Social bæredygtighed
  • Transport
  • Vand og sanitet
  • Naturen

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Feriecenter Slettestrand!

Gastronomisk teambuilding i Madsmedjen!
På Feriecenter Slettestrand har vi i mange år arbejdet med at bringe naturens og årstidens smage ind i sin mad. Det er oplagt at kombinere dit arrangement i Madsmedjen med en aktivitet med en af vores kokke som guider - f.eks. gastronomisk teambuilding, hvor I starter med en sanketur i Svinkløv plantage og derefter samarbejder om at tilberede en lækker måltid over bål og i de brændefyrede ovne.

Beliggenhed
Madsmedjen ligger ca. 1,5 km fra feriecenteret, på vores gård, Den Gamle Smedje, og er bygget på fundamentet af gårdens gamle dyrestald. På gården er der også et udvalg af ferieboliger samt vores MTB teknikbane. 

Kapacitet
Møder og kursus: fra 8-30 deltagere.
Fest og selskaber: op til 62 deltagere.

Læs mere

Faciliteter:

WifiWifi
Teknisk udstyrTeknisk udstyr
BørnevenligtBørnevenligt
UdendørsområdeUdendørsområde
HandicapvenligtHandicapvenligt
ParkeringsmulighedParkeringsmulighed

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Slettestrandvej 140, 9690 Fjerritslev

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende