Løgstør Parkhotel

Toftebjerg Allé, 9670 Løgstør
Toftebjerg Allé, 9670 Løgstør · Se på kort
Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

Hold din næste fest på Løgstør Parkhotel

Leder du efter det perfekte sted til din næste fest eller selskab? Løgstør Parkhotel tilbyder en unik kombination af charme, elegance og enestående service, som vil gøre din begivenhed uforglemmelig.

Perfekte rammer for enhver begivenhed

Uanset om du planlægger en bryllupsreception, en fødselsdagsfest, en jubilæumsfejring eller en firmafest, har vi de ideelle faciliteter til at imødekomme dine behov. Vores smukke lokaler kan rumme alt fra intime sammenkomster til store fester, og vores engagerede personale sørger for, at hver eneste detalje er perfekt.

Førsteklasses mad og drikke

Vores erfarne kokke skaber kulinariske mesterværker, der imponerer dine gæster. Vi tilbyder en bred vifte af menuer, der kan skræddersys efter dine præferencer, hvad enten du ønsker en lækker buffet, en stilfuld tre-retters menu eller noget helt unikt. Dertil har vi et omfattende udvalg af vine og drikkevarer, som vil komplementere din fest perfekt.

Komfort og stil

Vores moderne faciliteter kombinerer komfort med stil, og vi tilbyder også overnatningsmuligheder for dine gæster, så de kan nyde festen uden bekymringer. Med vores luksuriøse værelser og suiter sikrer vi, at alle får en god nats søvn efter en fantastisk aften.

Enestående service

Hos Løgstør Parkhotel går vi op i at levere en uforglemmelig oplevelse. Vores professionelle team er dedikeret til at sikre, at din begivenhed forløber glat fra start til slut. Vi hjælper med planlægning, dekoration, teknisk udstyr og meget mere, så du kan slappe af og nyde din fest.

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at skabe en mindeværdig begivenhed. Kontakt os i dag for at høre mere om vores faciliteter, menuer og priser. Vi glæder os til at være en del af din næste fest!

Løgstør Parkhotel - Hvor minder skabes -

4 stjernet luksushotel - byder på en lang række lokaler til enhver fest

77 dejlige værelser og suiter

Komplet fest fra 700 kr. inklusive det hele - også drikkevarer. Dobbeltværelse med morgenmad fra 850 kr.

Wellness, pool, golf, pub og meget mere.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Toftebjerg Allé, 9670 Løgstør

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende