Bjælkehytten

Selskabslokale
Selskabslokale

Beskrivelse

Ønsker du at afholde din næste begivenhed omgivet af den smukke natur og rolige søer?

Så er vores bjælkehytte med en betagende udsigt over søerne det perfekte valg for dig. Ring til os allerede i dag for et unikt tilbud, der passer til dine behov.

Vores bjælkehytte er indrettet til at kunne imødekomme ønsker om en mindeværdig fest eller arrangement, med plads op til 60 personer. Uanset om det er en fødselsdag, et bryllup, en firmafest eller en anden festlig lejlighed, er vores bjælkehytte et oplagt sted at samles og skabe uforglemmelige minder. Med en fantastisk udsigt over søerne kan dine gæster nyde naturens skønhed og roen i omgivelserne.

Faciliteterne inkluderer et veludstyret køkken med service, så du kan forberede og servere lækre måltider til dine gæster. Der er et toilet samt handicaptoilet  tilgængeligt. Vi tilbyder også en række ekstra faciliteter som standard, herunder borde, stole, duge, lysestager og selvfølgelig adgang til køkkenet. Køkkenet indeholder ovn, mikroovn, køleskab, fryser og komfur.

Vi ved også, hvor vigtigt det er at have gode parkeringsforhold, hvormed du og dine gæster ikke behøver bekymre jer om parkering, og her kan vi tilbyde tilstrækkelig plads til alle.

Hvis det ønskes, kan der laves aftale om serveringspersonale.

Kontakt os allerede i dag for at arrangere din næste fest eller begivenhed i vores bjælkehytte. Lad os hjælpe dig med at skabe en uforglemmelig oplevelse for dig og dine gæster.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere

Faciliteter:

BørnevenligtBørnevenligt
UdendørsområdeUdendørsområde
HandicapvenligtHandicapvenligt
ParkeringsmulighedParkeringsmulighed

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Gunderupvej 96, 9640 Farsø

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende