Lille Restrup Hovedgaard

Herregård
Herregård

Beskrivelse

Lille Restrup Hovedgaard er en gammel hovedgaard fuld af spændende historie, som vi gør en ære i at værne om. Vi tilbyder B&B ophold, fest med personlig festplanlægger og events.

På Lille Restrup Hovedgaard danner vi rammerne for fejringen af livets begivenheder, fra barnedåb, konfirmation til bryllup. Og alt derimellem.

Vores hyggelige selskabslokaler skaber god stemning, og god stemning skaber uforglemmelige minder.

Ønsker du at Lille Restrup Hovedgaard skal danne rammen om din festlige lejlighed står vi for opgaven fra begyndelsen til slutning.

Kom og besøg vores meget populære søndagskaffebord, hvor vi disker op med en stor kagebuffet. Her kan du gå ombord i friskbagte boller, årstidens tærte, lagkager, moussekager og småkager, præcis som du lyster.

Så uanset om du elsker de traditionelle kager eller er på jagt efter nye smagsoplevelser, må du ikke snyde dig selv for en søndag eftermiddag med overdådige og velsmagende herregårdskager. Dit kagehjerte vil med garanti smelte, og du må selvfølgelig gå til kagebordet lige så mange gange, du har lyst.

Med den smukke natur, flotte selskabslokaler og autentiske værelser har Lille Restrup Hovedgaard den perfekte atmosfære til en afstressende stund med venner og familie.

Læs mere

Faciliteter:

WifiWifi
Teknisk udstyrTeknisk udstyr
UdendørsområdeUdendørsområde
HandicapvenligtHandicapvenligt
ParkeringsmulighedParkeringsmulighed

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Restrupvej 71, 9620 Aalestrup

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende