Vester Tørslev Kultur- og Forsamlingshus

Forsamlingshus
Forsamlingshus

Beskrivelse

Dejligt hus på 191 m2 i et lille lokalsamfund 8 km fra Mariager og 16 km fra Randers. Huset kan rumme opdækning op til 80 mennesker. De hyggelige omgivelser er løbende blevet renoveret og moderniseret, så det er funktionelt til alle former for sammenkomster. Huset er udstyret med hurtigt wifi, lydanlæg og projektor. 

V. Tørslev Kultur & Forsamlingshus rummer som standart borde/stole, duge/servietter, tallerkner/bestik og har egen køkkenadgang.

Der er plads til børnene, huset ejer forskellige former for udendørs aktiviteter som kan sættes op på den grønne plæne lige udenfor, hvor der også forefindes et fodboldmål. 

Der er plads til forskellige former for bordstillinger og dansegulv. Der er et serveringsrum med serveringskøleskab til drikkevare. Serveringsrummet ligger i forbindelse med køkkenet med en stor åbning imod salen, som gør det nemt i forbindelse med maden. 

Huset er udstyret med 2 store handicap venlige toiletter, som er renoveret i 2006, en rampe så adgangen for kørestolsbruger er god. 

Der er gode parkeringsmuligheder udenfor forsamlingshuset ved kirken.

BOOK HER: https://nuento.dk/p/v-toerslev-forsamlingshus

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Søbjergvej 6, 9550 Mariager

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende