Høloftet, Hestestalden og Øster Sundby Selskabslokaler

Øster Sundby Vej 15, 9000 Aalborg
Øster Sundby Vej 15, 9000 Aalborg · Se på kort
Selskabslokale
Selskabslokale

Beskrivelse

"Høloftet", "Hestestalden" og Øster Sundby Selskabslokaler kan lejes til forskellige arrangementer. På vores hjemmeside kan du finde oplysninger om priser, lejevilkår og link til vores bookingkalendre.

Øster Sundby Selskabslokaler

1. april 2016 overtager vi driften af Øster Sundby Selskabslokaler, og du kan allerede nu booke lokalet. Lokalerne er velegnede til arrangementer med 50-150 gæster. Lokalerne er indrettet med industrikøkken, så der er mulighed for at I selv kan stå for maden på stedet. Lokalerne er på i alt 238 m2 med gode udenomsfaciliteter. Bus nr. 17 har stop nær ved lokalerne.

Høloftet & Hestestalden

Pr. maj 2011 indvier vi et festlokale i den gamle hestestald. Lokalet er i stueplan med niveaufri adgang og er også velegnet til barnedåb og møder, konferencer m.m. på hverdage.

Hestestalden er på ca. 130 kvm. og Høloftet er på ca. 150 kvm. + ca. 40 kvm. hems med sofagrupper.

Høloftet og Hestestalden er beliggende i Vejgaard - op til sportsplads og tæt på Aalborg Centrum. Bybus nr. 17 har stoppested lige udenfor døren.

Lokalerne har anretter køkken, toilet faciliteter, forgang, borde, stole og service m.v.

Høloftet har eksisteret som selskabslokale i 30 år. Lokalerne har skiftet ejer pr. 1. maj 2008, og blev dengang helt nyistandsat. Lokalerne er på 150 m2 + ca. 40 m2 hems med hyggelige sofagrupper. Der er anretterkøkken med ovn, opvaskemaskine 2 køleskabe og 2 frysere. Service, borde og stole til 60 personer. Fin entré og 2 gode toiletter.

Køkken

Øster Sundby Selskabslokaler har industrikøkken og velegnet til kokkerering.

Høloftet og Hestestalden har anretter-køkken med service. Varmluftovn, komfur, microovn, Moccamaster kaffemaskiner, opvaskemaskine. God køle/frysekapacitet.

Handicapforhold

Ved Hestestalden er der mulighed for stop lige udenfor indgangen, aå man kan trille direkte ind i lokalet. Der er handicaptoilet og niveaufri adgang.

Transport/parking

Bus nr. 17 holder lige udenfor døren og der er gode parkeringsforhold.

Der er som standard borde/stole, tallerkener/bestik, musikanlæg og køkkenadgang. Derudover kan der tilkøbes: wi-fi, stort musikanlæg, lyseffekter, røgmaskine, DJ og fotograf i forbindelse med DJ.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Øster Sundby Vej 15, 9000 Aalborg

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende