Egholm Vestergaard

Herregård
Herregård

Beskrivelse

Velkommen hjem til os!

At holde selskab på Egholm Vestergaard er som ingen andre steder. Her er kun ét selskab ad gangen og derfor vil du være helt privat med dine gæster. Det gør at du kan udforme arrangementet præcist som du ønsker. Næsten alt kan lade sig gøre og vi er ikke bange for udfordringer!

Egholm Vestergaard er øen Egholms største gård og indrettet som et privat hjem med festsal, pejsestue osv. Det giver en helt særlig stemning og danner en fantastisk ramme for et uforglemmeligt arrangement - uanset om I er få eller mange, unge eller gamle.

Essensen af Egholm Vestergaard er masser af tid og plads til hygge, samvær, afslapning og oplevelser – midt i Egholms idylliske natur med fred og ro, højt til himlen og fantastiske udsigter. Dine gæster vil elske at blive inviteret herover. For dem som vil blive, har vi 17 dobbeltværelser - alle med eget bad og toilet - til rådighed.

Med vores råd og vejledning igennem hele processen, vil du få mad, vin og betjening lige som du ønsker. Du skal blot koncentrere dig om dine gæster, så klarer vi resten med vores dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere. Velkommen som gæst til din egen fest!

Øen Egholm, hvor Egholm Vestergard ligger, er en uforstyrret ø – blot en kort færgetur fra storbyen Aalborg. Her kan du opleve vand, kyst, skov, eng, diger, vildt, sjældne planter, truede dyrearter og meget mere – det hele er lige udenfor døren og inviterer til de skønneste vandre- eller løbeture.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Egholm 57, 9000 Aalborg

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende