Cafe Frederiksberg

Café
 · Restaurant
 · Selskabslokale
Café
 · Restaurant
 · Selskabslokale

Velegnet til:

Velegnet til selskaber med børn
Velegnet til firma-arrangementer

Beskrivelse

Hold alverdens festarrangementer hos os

Den megen musikaktivitet på Café Frederiksberg bringer os i kontakt med mange kunstnere, af enhver slags. Samtidig har vores booker - Morten Larsen - i næsten 40 år bevæget sig i musikbranchen, og solgt kunstnere til firmaer, foreninger og private i forbindelse med sit musikerliv.

Derfor tilbyder vi nu interesserede vores service "ud af huset" og giver gerne vores bud på et oplæg, hvad enten det drejer sig om en enkelt kunstner, et band, eller en større pakke - det være si underholdning eller koncert.

Morten har efterhånden opnået stor erfaring med at spotte arrangørernes ønsker, og ligeledes når det gælder sammensætning af musikprogram til spillesteder, opbygges en vis ekspertise løbende via arbejdet på Café Frederiksberg.

Opgaverne gennem årene har været så forskellige som at sammensætte shows for 2000 erhvervsfolk fra hele verden, arrangere bankfester, eller skaffe solister som Sanne, Lis Sørensen, Peter AG, Sko/Torp m.fl. til firmaevents.

Senest har vi - i Frederiksbergs regi - samlet en lang række af landets bedste musikere til en stor hyldestkoncert for guitaristen Jimi Hendrix, som afvikles 27. november i Amager Bio i København.

Også når det gælder formidling af DJ's, lyd & lysanlæg, scener, mad, service, etc., kan vi være behjælpelig og byder gerne ind.

Skulle du have lyst og behov for vores service, er du velkommen til at kontakte Morten på telefon, eller mail, og vi vender hurtigt tilbage til dig.

Der er som standard mulighed for borde/stole, duge/servietter, dekorationer, tallerkener/bestik, musikanlæg og køkkenpersonale. Derudover tilbydes serveringspersonale og scene efter aftale.

Læs mere

Velegnet til:

Velegnet til selskaber med børn
Velegnet til firma-arrangementer

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Hadsundvej 1 b, 9000 Aalborg

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Kontaktoplysninger

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende