Mongolian BBQ Thisted

Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

Vi er en moderne restaurant med speciale i asiatisk fusionskøkken. Alle vores menuer har udgangspunkt i det asiatiske køkken, men indeholder et twist fra forskellige traditioner. På den måde får du det bedste fra alle retninger.

Siden 2012 har vi ligget i hyggelige omgivelser på Thisted havn, med en af byens smukkeste udsigter over vandet. Vi er stolte af at have et af byens bedste teams til at holde vores gode service og give vores gæster en dejlig oplevelse.

Vores hovedattraktion er naturligvis vores mongolske barbecue. Konceptet kommer oprindeligt fra Taiwan og har, trods navnet, intet med Mongoliet at gøre. Ved en mongolsk barbecue vælger du selv grøntsager, kød og sauce (marinade). Kød, grøntsager og sauce mixes og steges foran dig på en stegeovn med temperaturer op til 300 grader. Resultatet er en yderst velsmagende ret.

Det vigtigste for, at en ret bliver god, er gode råvarer. Kvalitetsråvarer. Derfor benytter vi udelukkende friske råvarer af højeste kvalitet, både når vi arbejder i køkkenet og når vi arbejder med vores mongolian barbecue. Vi vil alle gerne spise og leve sundere. Det asiatiske køkken er typisk sundere end det vestlige og da vi begrænser brugen af olie så meget vi kan (uden at gå på kompromis med den gode smag), kan et besøg hos os sagtens hænge sammen med en sund livsstil.

Alle er velkomne hos Mongolian BBQ i Thisted. Skal du fejre en særlig begivenhed? Fortæl os, hvad du fejrer, så gør vi lidt ekstra ud af jeres besøg. Vi anbefaler, at du bestiller bord i god tid, men du er selvfølgelig altid velkommen til at kigge forbi og høre om der er plads.

Med venlig hilsen

Mongolian BBQ i Thisted Tlf. nr.: 911 00 007

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Havnetorv 1B, st., 7700 Thisted

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende