Center for Potentialeudvikling

Selskabslokale
Selskabslokale

Beskrivelse

Lokaler til virksomheder og private i landlige omgivelser. Stort lokale og mindre lokaler til break-out workshop eller overnatning.

Center for Potentialeudvikling slår dørene op for forskellige typer events for din virksomhed så i kan fastlægge virksomhedsstrategien, uddanne medarbejderne, afholde innovative work-shops eller andre seminarer. Center for Potentialeudvikling tilbyder glæden af de store vidders udsyn for dine ansatte, hvor ordet og visionerne sættes fri i landlige omgivelser uden afbrydelser. Moderne faciliteter i uhøjtidelige omgivelser, der gør det nemt at få finde dine indre kompetencer frem.

 

Lokalerne kan også udlejes til afholdelse af bryllupsreceptioner, mindehøjtideligheder, pit-stop på busturen, yoga work-shops eller undervisning, foredrag og andre typer begivenheder hvor rammerne er pæne og modernede og servicen i top. 

 

Der er 20 parkeringspladser og overnatningsmuligheder i mindre udstrækning.

Køkken

Mad kan bestilles udefra, alternativt har Center for Potentialeudvikling aftale med lokalt taxa selskab til fragt til velkendte restauranter.

Handicapforhold

Lokalet ligger i stue højde.

Transport/parking

Parkeringsplads til op til 20 biler

Der er som standard mulighed for borde/stole, tallerkener/bestik og musikanlæg. Derudover tilbydes duge/servietter, dekorationer, køkkenadgang, køkkenpersonale og serveringspersonale efter aftale.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Søgårdsvej 2, 4621 Gadstrup

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende