Sonnerupgaard Gods

Herregård
Herregård

Beskrivelse

Sonnerupgaard Gods har fire flotte selskabslokaler. Hold det perfekte arrangement her:

1877-laden

Godsets store og rustikke kampestenslade fra 1800-tallet er unik, og er meget populær både til bryllupper, fester, koncerter mv. Fra en af 1877-ladens porte er udgang til godsets voldgrav, hvor den oprindelig hovedbygning fra 1341 var beliggende indtil 1731, hvor den nedbrændte.

Den smukke og rustikke 1877-lade har service til 112 personer, men har kapacitet til 200 spisende gæster ved rundborde og 400 spisende gæster ved langborde.

Laden er nænsomt tilpasset med glasporte, belysning, gardiner, toiletter, rustikke gulvklinker og gulvvarme. De gamle siloer rummer trappe til 1. sal til værelserne i Staldbygningen og et fuldt udstyret industrikøkken bygget i 2006.

Lejen inkluderer alt service til 112 personer, borde (runde og aflange), stole og lounge-møbler samt rengøring efter afholdt fest.

1877-laden har 12 meter til kip, hvilket bevirker at stemningen er helt fantastisk. Lysekronerne, der er placeret i 1877-ladens bjælker spreder en speciel varme over rummet, samt den gamle kane og ladvogn, der følger med i lejen af lokalet. I 1877-laden er alle dekorationer mulige - kun jeres fantasi sætter grænser.

Virtuel tur: http://bit.ly/2v9fsCq

Hestestalden

Hestestalden som blev bygget i 1876 indeholder to sale; spisesalen, der ligger op til køkkenet og konferencesalen, der med stor fordel kan anvendes som danse/festsal, når middagen er indtaget i spisesalen, hvilket også giver serveringspersonalet mulighed for at rydde af bordene, alt imens gæsterne bliver forkælet i konferencesalen.

Hestestaldens sale er bygget med store, lækre vinduespartier, der giver salene et lækkert lys. Begge sale er yderst nemme at oppynte, så de bliver præcis som I, værtsparret, ønsker det. Hestestalden har desuden egen terrasse, der vender væk fra gårdspladsen og ligger dermed fredfyldt og uden at blive generet af lyd andetsteds fra, og er særdeles velegnet til reception, velkomstdrinks eller grillområde. Staldens industrikøkken er komplet, og bliver tit komplimenteret af kokke udefra.

Der forefindes et flygel, som frit kan flyttes rundt i salene. Mellem salene findes en møbleret foyer, samt garderobe og toiletfaciliteter.

Lejen dækker over lokaleleje, service til 100 personer samt slutrengøring.

Virtuel tur: http://bit.ly/2w7wQEE

Hovedbygningen

Vores smukke Hovedbygning emmer af god atmosfære. Den hyggelige og autentiske indretning gør at man som gæst føler sig hjemme, når man går gennem Hovedbygningens smukke lokaler, herreværelset, ankomststuen, pejsestuen og terrassen, hvor der er udsigt udover Sonnerupgaard Gods' park, hvor der også er en søterrasse beliggende.

Hovedbygningen kan rumme op til 70 spisende gæster i spisesalen, indbyder endvidere til en hyggelig reception i parken, hvis dette ønskes.

Den smukke Hovedbygning har service til 70 personer ved enten rundborde eller langborde alt afhængig af antal gæster. 

Lejen inkluderer alt service til 70 personer, borde (runde og aflange) samt rengøring efter afholdt fest.

Virtuel tur: http://bit.ly/2w7bEij

Kavalerfløjen

Vores charmerende Kavalerfløj indbyder til til selskaber på 30 gæster eller derunder, og er yderst egnet til mindre komsammen i hyggelige omgivelser. Kavalerfløjen indeholder foyer med trappe til værelserne på 1. sal, opholdsstue, tv-stue som er oplagt til mindre kaffe/ the-stue, skøn spisestue samt stort køkken.

Kavalerfløjen rummer intim stemning med de høje paneler og stilfuld, gammel herregårdsindretning. I Kavalerfløjen er der endvidere udgang til en ugeneret terrasse, hvor der er forefindes havemøbler i forår og sommer-halvåret. På terrassen er udsigt udover den skønne park og søerne.

Kavalerfløjens leje dækker over lokaleleje, service til 30 personer og slutrengøring.

Virtuel tur: http://bit.ly/2xf3Lrl

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Tølløsevej 53, 4330 Hvalsø

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende