arrow_upward

Du er her: Forside > Lejre > Ledreborg Gods

Slot

Ledreborg Gods

Historiske Rammer - Midt på Sjælland

For enden af Nordeuropas længste lindetræsallé ligger Ledreborg Gods smukt gemt i skoven i Sjællands første Nationalpark, Skjoldungernes Land.

Ledreborg drives traditionelt med landbrug og skovbrug, men har samtidig dannet rammerne for hhv. små̊ og store arrangementer gennem mange år. Bygningernes historiske atmosfære kombineret med de unikke omgivelser skaber et perfekt samspil for at kunne skabe mindeværdige rammer.

Vi råder over en række særegne lokaler. Hver især har de deres egen unikke egenskaber og faciliteter – og alle har de tilfælles at være del af et større kulturhistorisk monument. Med lokaler og arealer, der kan rumme alt fra 15 – 15.000 personer, tilbydes en sjælden ramme for aktiviteter og events, centralt på Sjælland og tæt på København.

Ledreborg ligger i smukke, stille og idylliske omgivelser blot 15 min. fra Roskilde og 30 min. fra København. Slottet er den perfekte ramme for konferencer, møder, fester, produktpræsentationer samt aktivitetsdage, som ønskes placeret centralt på Sjælland og med yderligere mulighed for overnatning tæt på hos Comwell Roskilde (15 min.)

Ledreborg ér en unik event-setting, og oplagt for dem, som ønsker at gøre det anderledes næste gang de skal afholde et unikt event.

Faciliteter på Ledreborg

Slotsladen - Synlige originale træbjælker og 9 meter til loftet gør slotsladen til et helt særligt lokale. En rustik, unik og storslået ramme til events, der ønskes husket blandt gæsterne.
Kapacitet: 80-500 personer

Familiesalen - Opført i 1740 og bevaret med stor kærlighed og respekt for datidens kunst og kultur. Salen er et anegalleri beliggende i slottets østfløj med smuk udsigt til den historiske slotspark, hvor gæster bl.a. kan strække ben og nyde den friske luft.
Kapacitet: 20-80 personer

SlotsparkenSlotsparken med de omkringliggende historiske 80 hektar jorde tilknyttet sætter ubegrænsede muligheder, og kan rumme +25.000 deltagere enten under åben himmel eller i store telte. Hyppigt benyttet til forskellige teambuilding aktiviteter.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Ledreborg Gods ved at bruge kontaktformularen herunder.

Det er desværre ikke tilladt for disse lokaler.

Andre selskabslokaler i området

Hovedvejen 151, 4320 Lejre
Kro

Osted Hotel & Kro

Osted Hotel & Kro - en af Sjællands ældste priviligerede kroer - ligger ca. 10 km syd for...

Hovedvejen 151, 4320 Lejre
Se detaljer
Slangealléen 1, 4320 Lejre
Restaurant

Restaurant Herthadalen

with_childrenVelegnet til selskaber med børn • +2

"MENNESKER & MÅLTIDER" For enden af Nordeuropas længste allé, som er en del af Ledreborg Gods,...

Slangealléen 1, 4320 Lejre
Se detaljer
Ledreborg Gods
Ledreborg Allé 2
4320 Lejre
KategoriSlot
KapacitetOp til 450 gæster