Ledreborg Gods

Slot
Slot

Beskrivelse

Historiske Rammer - Midt på Sjælland

For enden af Nordeuropas længste lindetræsallé ligger Ledreborg Gods smukt gemt i skoven i Sjællands første Nationalpark, Skjoldungernes Land.

Ledreborg drives traditionelt med landbrug og skovbrug, men har samtidig dannet rammerne for hhv. små̊ og store arrangementer gennem mange år. Bygningernes historiske atmosfære kombineret med de unikke omgivelser skaber et perfekt samspil for at kunne skabe mindeværdige rammer.

Vi råder over en række særegne lokaler. Hver især har de deres egen unikke egenskaber og faciliteter – og alle har de tilfælles at være del af et større kulturhistorisk monument. Med lokaler og arealer, der kan rumme alt fra 15 – 15.000 personer, tilbydes en sjælden ramme for aktiviteter og events, centralt på Sjælland og tæt på København.

Ledreborg ligger i smukke, stille og idylliske omgivelser blot 15 min. fra Roskilde og 30 min. fra København. Slottet er den perfekte ramme for konferencer, møder, fester, produktpræsentationer samt aktivitetsdage, som ønskes placeret centralt på Sjælland og med yderligere mulighed for overnatning tæt på hos Comwell Roskilde (15 min.)

Ledreborg ér en unik event-setting, og oplagt for dem, som ønsker at gøre det anderledes næste gang de skal afholde et unikt event.

Faciliteter på Ledreborg

Slotsladen - Synlige originale træbjælker og 9 meter til loftet gør slotsladen til et helt særligt lokale. En rustik, unik og storslået ramme til events, der ønskes husket blandt gæsterne.
Kapacitet: 80-500 personer

Familiesalen - Opført i 1740 og bevaret med stor kærlighed og respekt for datidens kunst og kultur. Salen er et anegalleri beliggende i slottets østfløj med smuk udsigt til den historiske slotspark, hvor gæster bl.a. kan strække ben og nyde den friske luft.
Kapacitet: 20-80 personer

SlotsparkenSlotsparken med de omkringliggende historiske 80 hektar jorde tilknyttet sætter ubegrænsede muligheder, og kan rumme +25.000 deltagere enten under åben himmel eller i store telte. Hyppigt benyttet til forskellige teambuilding aktiviteter.

Læs mere

Faciliteter:

WifiWifi
UdendørsområdeUdendørsområde
ParkeringsmulighedParkeringsmulighed

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Ledreborg Allé 2, 4320 Lejre

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende