arrow_upward

Du er her: Forside > Ruds Vedby > Kragerup Gods

Herregård

Kragerup Gods

Har du altid drømt om et rigtig slotsbryllup? Slottet har vi ikke, men til gengæld er Kragerup Gods et af Danmarks ældste og smukkeste godser, som uden tvivl vil give jer de adelige og romantiske rammer, I drømmer om på jeres store dag. Få taget smukke bryllupsbilleder på den hvide buebro og hold jeres reception på terrassen – fordi Kragerup Gods er et ideelt sted at holde dit bryllup.

På Kragerup Gods har vi 6 unikke og herskabelige selskabslokaler, landlig idyl og minder for livet. Spisestuen og Kornmagasinet ligger i den fine hovedbygning, Avlsbygningerne Vognporten og Kviestalden er vores største lokaler til de større bryllups- og fødselsdagsfester. Hvælvingekælderen fra 1610 benytter vi til brunchfester til f.eks. barnedåbe. Er I mere til den rustikke stil, så er vores skovhytte også en mulighed – det er et stort lyst selskabslokale med smuk udsigt over park og skovområde. Lokalerne har plads fra 20-180 personer. Vores dygtige godskokke kokkererer altid mad fra bunden og anvender årstidens friske råvarer, sæsonens urter, spiselige blomster, frugt og bær fra godset og lokale leverandører.

I kan også kombinerer jeres fest med sjove aktiviteter i vores store aktivitetspark. Prøv f.eks. klatreparken Go High, trampolinparken Go Bounce, Bueskydning, Fodboldgolf og meget mere.

8. & 9. generation
Birgitte Dinesen er 8. generation og har drevet Kragerup siden 1986. Hun startede hotellet med 6 ‘bed and breakfast’ værelser, som i dag har udviklet sig til et konference-, hotel- og eventcenter med 57 værelser.

9. generation Regitze Dinesen har været med lige fra starten bl.a. som opvasker, tjener og instruktør og senere eventchef i klatreparken og marketingchef. I 2021 overtog hun titlen som godsejer samt driften med oprejst pande og en masse gåpåmod!

"Det glæder os hver dag at byde gæster velkommen i vores historiske hovedbygning. Den ældste del af huset er Hvælvingekælderen fra 1610, midterhuset er genopbygget i 1801 og sidefløjene i 1838 og 1840. De mange avlsbygninger er blevet istandsat og fungerer i dag som værelser, møde- og festlokaler. Restaureringen startede i 1998, og vi finder hele tiden ny anvendelse af vores gamle bygninger."

Med venlige hilsner
Godsejer, Regitze & Birgitte Dinesen

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Kragerup Gods ved at bruge kontaktformularen herunder.

Det er desværre ikke tilladt for disse lokaler.

Andre selskabslokaler i området

Jyderupvej 87, 4291 Ruds Vedby
Selskabslokale

Lykkebjerg

Lad Lykkebjerg danne rammen om festen. Her er der mulighed for at leje lokaler i forskellige...

Jyderupvej 87, 4291 Ruds Vedby
Se detaljer
Reerslevvej 22, 4291 Ruds Vedby
Forsamlingshus • Selskabslokale • +1

Reerslev Forsamlings- og Kulturhus

Reerslev Forsamlings- og Kulturhus er et nøglehus. Dvs. at man lejer hele eller dele af huset...

Reerslevvej 22, 4291 Ruds Vedby
Se detaljer
Kragerup Gods
Kragerupgårdsvej 33
4291 Ruds Vedby
KategoriHerregård
KapacitetOp til 200 gæster