City Bowling Slagelse

Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

"God gammeldags dansk med med et pift af moderne madkultur"

Vor mangeårige erfaring gør, at vi ikke føler os for små eller store til de mange opgaver. Vi tager os gerne af planlægningen af dit kommende arrangement, og kan således være med til at vejlede, hvis i ønsker musik før, under eller efter maden.

Det vigtigste for os er, at også hovedpersonen får en god fest. Derfor er det særdeles vigtigt, at vores kompetente og servicemindede personale tager sig af alt det praktiske d.v.s lige fra servering af velkomstdrinken til afrydning af natmaden.

Vores egne kokke gør altid det ypperste i forbindelse med fremstilling af maden. Deres kreative ideer er derfor til stadighed med til at fuldende ethvert arrangment. Derfor siger vi kvalitetsmad med fornyelse!

Gode og altid friske råvarer er vort udgangspunkt. Det er nemlig vores overbisning, at når basis er i orden, og den enkelt råvarer kan nydes alene, er der ingen grænser for, hvad vi kan fremstille af smagfulde sammensætninger.

Derfor lad os sammen planlægge den næste fest

  • bowling eller golf, spisning og hygge på tværs af alle generationer!

Barnedåb - Konfirmation - Bryllup - Sølvbryllup - Guldbryllup - Diamantbryllup - Krondiamantbryllup - Jernbryllup er blot nogle af de mange selskaber, som afholdes i City Bowling.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Bredegade 50-56, 4200 Slagelse

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende