Svaleholm Roskilde

Frederiksborgvej 388, 4000 Roskilde
Frederiksborgvej 388, 4000 Roskilde · Se på kort
Selskabslokale
Selskabslokale

Beskrivelse

Svaleholm Roskilde

Hos Svaleholmroskilde.dk, lever og ånder vi for gode oplevelser. Vi tænker i oplevelser, drømmer om oplevelser og lever dem ud.

Vi har derfor gjort det til vores mission at samle et stort sortiment af meget forskellige oplevelser, som vi håber kan give dig inspiration. 

Vi mener, at det er oplevelser, der giver liv til sjælen, krydrer tilværelsen og udvider horisonten. Derfor gør vi vores for at gøre det let for dig at finde gode, spændende, romantiske, skæve og unikke oplevelser. 

VORES VISION

Hos Svaleholmroskilde.dk banker vores hjerter for at tilbyde vores bruger de bedste oplevelse, til de bedste priser. Vi gør os umage for at forstå, hvad de drømmer om, og hvordan vi kan forsøde tilværelsen med spændende produkter, rejser og gode, lokale oplevelser.

VORES MISSION

Vores mission at samle et stort sortiment af oplevelser, som vi håber kan give dig inspiration til og mulighed for at komme op ad sofaen, krydre tilværelsen og leve drømmen ud. Gå på opdagelse på Svaleholmroskilde.dk - en verden fuld af smag, forkælelse, eventyr og sjov.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Frederiksborgvej 388, 4000 Roskilde

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende