Scandic Roskilde park

Konference
Konference

Beskrivelse

Scandic Roskilde Park - fantastiske fest- og konferencelokaler i smukke grønne omgivelser!

Fra de små eksklusive selskaber og konferencer til de store arrangementer med komplekse behov, som kræver lidt ekstra kærlighed og særlig ekspertise, står vores team klar til at servicere dig, så du får et event, hverken du eller dine gæster glemmer. Vi står klar til at vejlede dig under hele forløbet, så du ikke skal tænke på andet end at nyde dagen. Vi har mange års erfaring og vi glæder os til at høre jeres tanker.

Hotellet tilbyder et stort udvalg af fleksible lokaler, der kan tilpasses til præcist dit arrangement. Her er plads til alt fra 2 - 220 spisende gæster.

Tjenerne står klar til at servere velsmagende retter, fra det nordiske køkken, lavet af vores dygtige kokke. Vi tænker bæredygtigt og økologisk i alt, hvad vi gør og vi prioriterer at bruge lokale råvarer.

 

Hotellet ligger ud til Roskilde Ring Park, som er en oase med en smuk sø og en masse aktivitetsmuligheder såsom udendørs træning, disc golf og legepladser.

 

Hotellet tilbyder hele 98 værelser, hvor to af dem er allergivenlige værelser og to af dem er handicapvenlige. På den måde sikrer du, at der er plads til alle dine gæster.

 

Parkering og transport

Ankommer du i bil, tilbyder hotellet 52 gratis parkeringspladser foran hotellet og kun 100 m væk er der endnu en udendørs parkeringsplads til rådighed uden beregning for besøgende gæster. Det er let at komme til hotellet via motorvejen og der er kun 10 minutters gang til togstationen.

 

Vi glæder os til at høre fra jer og sammen finde rammerne for jeres næste arrangement!

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Ved Ringen 2, 4000 Roskilde

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende