Comwell Roskilde

Vestre Kirkevej 12, 4000 Roskilde
Vestre Kirkevej 12, 4000 Roskilde · Se på kort
Selskabslokale
Selskabslokale

Beskrivelse

Med vores team af uddannede kokke og tjenere samt vores selskabskoordinator er du i trygge hænder. Vi lytter til dine ønsker og kan vejlede dig professionelt i de mange beslutninger. Vi har mange års erfaring og tager os af alt, så du kan nyde dagen sammen med dine gæster.

Vores skønne natur, den smukke udsigt over Roskilde Fjord og vores mange fine lokaler, danner en fantastisk ramme om din fest uanset formål og størrelse.

Køkkenet følger sæsonerne og bruger kun de bedste råvarer. Kokkene tager selv i skoven, hvor der plukkes vilde urter. Vi tænker bæredygtigt og økologisk samt prioriterer at bruge lokale landmænd.

Hos os har du altid mulighed for at feste til den lyse morgen – dit selskabslokale er til jeres rådighed til kl. 03.00, derefter kan festen fortsætte i et af vores fællesområder som f.eks. vores ”slyngelstue”, hvor der er bordfodbold, jukebox og billard m.m.

Du er mere end velkommen til at komme forbi og se vores mange dejlige festlokaler, vi anbefaler dog altid, at der laves en aftale inden, så vi har god tid til at vise rundt og byde på en kop kaffe. Vi glæder os til at byde velkommen til fest i smukke omgivelser.

Fest- og selskabslokaler op til 500 gæster

159 dejlige værelser - alle med udsigt over Roskilde Fjord eller grønne områder

Nordisk stemning, natur og tæt på København

Handicapforhold

Comwell Roskilde er et handicapvenligt hotel. Kontakt hotellet for nærmere information om handicapværelser eller andre forhold.

Transport/parking

Comwell Roskilde har en stor gratis parkeringsplads.

Der er som standard mulighed for borde/stole, duge/servietter, dekorationer, tallerkener/bestik, musikanlæg, køkkenpersonale, serveringspersonale og scene.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Vestre Kirkevej 12, 4000 Roskilde

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende