arrow_upward

Du er her: Forside > Hedehusene > Hotel Svalen

Hotel

Hotel Svalen

Vi er specialister i selskaber-menuer og selskabsarrangementer og råder over lokaliteter til selskaber på op til ca. 360 personer.

Hotel SvalenRoskildevej 333 i Hedehusene, er et familieejet professionelt drevet hotel, med en helt speciel personlig og hyggelig atmosfære.Vi kan danne rammen om dit kaffeselskab og begravelsesarrangement, jeres firmafest, traditionelle selskabsarrangement, reception eller konference. Vi råder over 46 velindrettede hotelværelser, flere individuelt indrettede lokaler, samt i alt 7 atmosfærefyldte selskabslokaler.Der er selvfølgelig bestemte årsager til, at stampublikummet igen og igen vender tilbage til Hotel Svalen, og nogle af dem er den afslappede stemning, samt den unikke beliggenhed som udgangspunkt for hele midtsjælland. Ligesom den allerbedste anbefaling vi får, er de mange tilbagevendende, glade og tilfredse gæster, som vi altid glæder os over at gense

Der er som standard mulighed for borde/stole, duge/servietter, dekorationer, tallerkener/bestik, køkkenpersonale og serveringspersonale.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Hotel Svalen ved at bruge kontaktformularen herunder.

Det er desværre ikke tilladt for disse lokaler.

Andre selskabslokaler i området

Hovedgaden 437 A, 2640 Hedehusene
Restaurant

Restaurant Bollinis "Det lille røde hus"

Selskaber Restaurantens indretning og atmosfære gør et hvert arrangement - uanset størrelse -...

Hovedgaden 437 A, 2640 Hedehusene
Se detaljer
Hotel Svalen
Roskildevej 333
2640 Hedehusene
KategoriHotel
KapacitetOp til 360 gæster