Hotel Svalen

Roskildevej 333, 2640 Hedehusene
Roskildevej 333, 2640 Hedehusene · Se på kort
Hotel
Hotel

Beskrivelse

Vi er specialister i selskaber-menuer og selskabsarrangementer og råder over lokaliteter til selskaber på op til ca. 360 personer.

Hotel SvalenRoskildevej 333 i Hedehusene, er et familieejet professionelt drevet hotel, med en helt speciel personlig og hyggelig atmosfære.Vi kan danne rammen om dit kaffeselskab og begravelsesarrangement, jeres firmafest, traditionelle selskabsarrangement, reception eller konference. Vi råder over 46 velindrettede hotelværelser, flere individuelt indrettede lokaler, samt i alt 7 atmosfærefyldte selskabslokaler.Der er selvfølgelig bestemte årsager til, at stampublikummet igen og igen vender tilbage til Hotel Svalen, og nogle af dem er den afslappede stemning, samt den unikke beliggenhed som udgangspunkt for hele midtsjælland. Ligesom den allerbedste anbefaling vi får, er de mange tilbagevendende, glade og tilfredse gæster, som vi altid glæder os over at gense

Der er som standard mulighed for borde/stole, duge/servietter, dekorationer, tallerkener/bestik, køkkenpersonale og serveringspersonale.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Roskildevej 333, 2640 Hedehusene

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende