Generalen i Tranekær - Pichardt's restauranter

Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

Generalen i Tranekær, med den historiske baggrund som herskabs stald for Tranekær slot, og indrettet med gamle heste båse og sten gulv. Der dækkes elegant bord op og vi skaber stemning med fakler og levende lys.

Vores a la carte restaurant har åbent fra Juni til og med September samt til julefrokosten og har plads til 150 glade gæster i vores restaurant samt 100 gæster på vores store solevarme terrasse. Vi har åbent hele året for alle former for middage og selskaber og arrangerer gerne events og temaer for at gøre Deres næste selskab til en uforglemmelig oplevelse.

Vi tilbyder gourmet eller landophold med unikke oplevelser på både mad og sanser og har oplevelses pakker med besøg på vingård, frugt plantages, Ticon slotspark, medicin haverne, golf samt meget andet.

Vores køkken er klassisk Dansk landkøkken, vi kalder vores koncept for: GODMAD... ikke gourmet.. men så lidt alligevel. Inspirationen kommer bla. fra en gammel kogebog, som er skrevet af Christoffer Jacobsen som reagerede i køkkenet på Tranekær slot i omkring 1815.

Man kan overnatte i forbindelse med vores Hotel lejligheder - B&B der ligger 600m fra vores restaurant og vi tilbyder 4 individuelle lejligheder med plads til ialt 22 gæster.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Slotsgade 84, 5953 Tranekær

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende