arrow_upward

Du er her: Forside > Humble > Broløkke Herregård

Herregård

Broløkke Herregård

Broløkke omtales første gang i 1512. Herregården og dens jorde fungerede i mere end 245 år som lyst- og jagtslot og sommerresidens for et af Danmarks mægtigste grevskaber Ahlefeldt-Laurvig. I de historiske bygninger har grever, baroner og kongelige festet og hyldet jagtens glæder. Her skulle også H.C. Andersen, Paul Fischer og Karen Blixen m.fl. have fundet både kunstnerisk og åndeligt pusterum. Hovedbygningerne er opført i 1758, udbygget i 1873 og fredet i 1918.Uagtet hvilken begivenhed du ønsker at fejre, har Broløkke Herregård mulighed for at sætte de helt rigtige rammer.

Der er to lokationer som vi kan tage udgangspunkt i på Herregården. Den ene er hovedhuset – hvor rammerne og atmosfæren er historiske, hyggelige og nærmest royale. Huset mange stuer er charmerende og er oplagt til de mindre begivenheder.

Den anden lokation er vores nyrenoveret Kostald. Den gamle kostald har fået en total renovering hvor alt, ligesom med vores ferielejligheder, er blevet bygget op igen. Lokalet huser både vores restaurant og bryggeri og atmosfæren ligger sig mere op af en moderne Herregårdsoplevelse. Kostalden er det oplagte valg til store fester som brylluper og konfirmationer. Med en kombination af det gamle arkitektur og det moderne indretning samt teknologi, tør vi sige at kostalden er et af landets mest magsike lokationer til større begivenheder.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Broløkke Herregård ved at bruge kontaktformularen herunder.

Det er desværre ikke tilladt for disse lokaler.

Andre selskabslokaler i området

Hedevejen 33, 5932 Humble
Forsamlingshus

Broløkke Herregård

Broløkke Herregård på Langeland giver dig muligheden for at holde dit arrangement i historiske...

Hedevejen 33, 5932 Humble
Se detaljer
Broløkke Herregård
Hedevejen 33
5932 Humble
KategoriHerregård
KapacitetOp til 500 gæster