Broløkke Herregård

Herregård
Herregård

Beskrivelse

Forestil dig at invitere til fest, konference eller reception på Danmarks smukkeste herregård! Her finder du både historien, charmen og roen samtidig med, at moderne indretning og teknologi sikrer optimale forhold for hele dit event.

Den gamle hovedbygning

Den ene del af den nuværende gamle herregård blev bygget i 1758, og den anden del i 1873.

Den gamle bygning er fredet, og her vil du opleve at træde ind i en tidslomme, hvor man mener, at blandt andre H.C. Andersen har været gæst.

Herregårdens hovedhus kan rumme ca. 80 spisende gæster, men de vil være fordelt i flere af de gamle stuer. Også her kan der etableres skærm og lydanlæg til præsentationer. 

Renoveret siden 2021

Alle gårdens sidebygninger har gennemgået en totalrenovering, hvor nogle af landets bedste arkitekter har stået for det moderne design i de gamle rustikke rammer.

Alle udenomsarealerne er skabt i samarbejde med landskabsarkitekter, så de skaber den perfekte udestemning på gårdspladsen, på terrasserne, i haven og ved indgangen over søen.

Broløkke tilbyder 200 gratis p-pladser + 4 lade-standere.

Kostalden

Lyden i den store sal er perfekt afstemt med akustikdæmpende design i loft såvel som i indretning. Her går det moderne og tidløse hånd i hånd med historien. Stemningen ved de enkelte borde er hyggelig og afslappende, uanset om der er 40 eller 300 spisende gæster.

Det nyeste high-end AV-udstyr er fast etableret, og der er flere muligheder for visuel præsentation på f.eks. storskærm (600 cm x 337 cm) og projektor (335 cm x 188 cm). En scene kan etableres ved præsentationer eller koncerter.

Reposer i hver ende kan rumme henholdsvis 50 og 70 spisende gæster. Under den ene repos findes Broløkkes bryggeri og bar, og under den anden er der etableret et stort industrikøkken.

Sneppehuset

Sneppehuset er en sidebygning til herregården. Huset kan rumme 40 spisende gæster. Også her er der storskærm (120”) og lydanlæg. Sneppehuset rummer stor stue til event samt værelser, badeværelse, køkken og egen terrasse med udsigt over søen. Hele huset kan lejes separat til arrangementer.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Hedevejen 33, 5932 Humble

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende