Røde Mølle - via Slotsferie Danmark

Røde Mølle, Fåborgvej 264, 5700 Svendborg
Røde Mølle, Fåborgvej 264, 5700 Svendborg
Selskabslokale
 · Festlokale
Selskabslokale
 · Festlokale

Velegnet til:

Velegnet til selskaber med børn
Velegnet til overnatninger

Beskrivelse

Totalrenoveret, charmerende og funktionel idyl på Sydfyn

En gruppe venner på den årlige, forlængede weekend. Familieferien, hvor flere generationer er med. Et golf- eller mountainbikehold på hyggelig træningstur og på udkig efter udfordringer… For dem alle er Røde Mølle en charmerende base lige midt i et af de mest aktive områder på det smukke Sydfyn. Nu er den unikke bygning endda totalrenoveret og fremstår både indbydende, moderne og med en vellykket kombination af netop charme og funktionalitet.

Røde Mølle, der oprindeligt var en aktiv mølle under Hvidkilde Gods, havde i forvejen en række kvaliteter: Placeringen ret tæt på selve Hvidkilde Gods og de oplevelser, der hører med til den placering. Adgangen til smukke skovområder. Udsigt til sø og vand. Skøn sydfynsk natur. Populære fritidsaktiviteter som golf og ture på Mountain Biken.

Med totalrenoveringen indenfor har også den smukke, historiske bygnings indre fået et format, der matcher de ydre rammer, naturen og idyllen omkring: Røde Mølle fremstår helt opdateret, tidsvarende og moderne efter en renovering, hvor der er stræbt efter en balance mellem det moderne, praktiske, strømlinede og charmerende.

Noget ud over det sædvanlige

Røde Mølle huser ofte gæster, der gerne vil mødes i lidt andre rammer – til en tur, der skal være noget ud over det sædvanlige. Mere inspirerende, stemningsfyldt og med masser af natur til alle sider.

Det gør i høj grad Røde Mølle til den perfekte scene for en familiekomsammen med overnatning – eller den lidt mere højtidelige anledning, når der er runde fødselsdage, receptioner, konfirmationer eller andre familiefester på programmet. Eller hvad med brylluppet, hvor der skal tages billedminder udenfor og festes til den lyse morgen indenfor?

Røde Mølle vil også være den oplagte ”scene” for et uformelt, inspirerende og lidt mere personligt erhvervsarrangement. For bestyrelsen, der gerne vil mødes i andre rammer end bestyrelseslokalet. For teamet, der skal lidt tættere på hinanden. For mindre møder, det lille seminar og mikro-konferencer. Fra strategiarbejde til team building og salgsmøder. Mulighederne er mange. Også for at lave lækker mad sammen i det nye, store køkkenalrum, der er et lækkert Svane Køkken med kogeø og ”samtalekøkken”-funktion, hvor der også er udsigt ud til søen.

Røde Mølle kan lejes for min. 2 overnatninger - det er ikke muligt kun at leje festlokalet.

Læs mere

Velegnet til:

Velegnet til selskaber med børn
Velegnet til overnatninger

Faciliteter:

WifiWifi
ParkeringsmulighedParkeringsmulighed
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Kontaktoplysninger

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende